Hvordan til at finde produktet Koder til Outlook Software pakker

April 21

Hvordan til at finde produktet Koder til Outlook Software pakker


Microsoft Outlook produktnøgle identificerer produktet og hjælper med at forhindre piratkopiering. For at geninstallere programmet, er nøglen kræves for at aktivere og bruge produktet. Registreringsdatabasen er et Windows-operativsystem database, der holder oplysninger om din hardware, software og indstillinger. Produkt nøgler krypteret inden dit system registreringsdatabasen, som kan gøre dem meget vanskelige at lokalisere. Som et resultat, lokalisere produktnøgle til Outlook kræver, at du installere tredjeparts software. Her er nogle eksempler.

Instruktioner

1 Gå til WinKeyFinder hjemmeside (se Resources). Den WinKeyFinder software kan finde produktnøglen til Windows-operativsystemer og Microsoft Office Suite version 2007, 2003, 2000 og 97. Klik på knappen "Download" på stedet og fuldføre installationen. Dobbeltklik på filen og fuldføre installationen. Klik på knappen "MS Office" i venstre side af skærmen. Optag tegnstreng i afsnittet "Product Key".

2 Download LicenseCrawler software (se Resources). Dette program viser produktnøgle til Microsoft Office Suites 2007 og 2003. Installer softwaren efter download og dobbeltklik på programikonet. Vælg din computers navn fra "Computer" drop-down menuen. Vælg HKEY_LOCAL_MACHINE fra den anden drop-down boks. Klik på "Start søgning" knappen og optage din Outlook produktnøgle.

3 Gå til Magical Jelly Bean Keyfinder hjemmeside (se Resources). Klik på "Download" linket og derefter dobbeltklikke på filen. Dette er et selvstændigt program, der ikke kræver installation. Optag Outlook produktnøgle i softwaren vinduet.


relaterede artikler