Må Uploadede profil billeder gå ind i din News Feed på Facebook?

July 16

Må Uploadede profil billeder gå ind i din News Feed på Facebook?


Din Facebook-profil billede er det første indtryk tilbage med besøgende til din profil. Hold billedet up-to-date, og bruge det til at vise venner, hvad du er op til. Upload et nyt profil billede tager kun et par sekunder, og venner får besked via deres nyhedskilder, at ændringen er sket.

Profil billeder

Din profil billede er det billede, der vises i øverste venstre hjørne af din Facebook-profil. Det viser også op lige til venstre for en post eller kommentere du forlader på sitet, både på din egen profil og profiler af andre. Mens du kun kan have én profil på én gang, Facebook tillader dig at ændre dit profilbillede, så ofte du vil. De nuværende og tidligere profilbilleder bruges på din konto omfatter dit profilbillede album.

Upload Nye Billeder

Billedet bruges som dit profilbillede skal tilhøre dig, og gemmes på din computers harddisk. Når du ønsker at uploade et nyt profilbillede, pege din browser til din Facebook-profil og holde musen over det aktuelle billede. Klik på linket "Skift billede", der vises i toppen af ​​billedet. Klik på knappen "Gennemse" og find det billede, du ønsker at tilføje ved hjælp af pop-up-vindue, der viser dine hårdt mapper drev. Klik én gang på et foto for at vælge det og derefter klikke på "OK".

Nyheder Feed Stories

En historie genereres og indsendt til din væg, når du foretage visse ændringer i din profil, herunder at tilføje et nyt profilbillede. Historien kan også dukke op på hjemmesiden news feed af dine Facebook-venner. Historien siger "[Dit navn] har ændret hendes profil billede" og viser også en miniature af den nye profil billede. Hvis du klikker på historien dirigerer venner på din profil.

Sletning Stories

Mens Facebook ikke tillader dig at stoppe en ny historie fra at blive oprettet, er det muligt at slette en. Når du har ændret dit profilbillede, gå til din egen væg. Kør musen hen over historien viser du ændrede dit profilbillede, og klik på "x" i hjørnet. I pop-up vindue, klik på "Fjern Post" og historien vil ikke længere blive vist på din væg. Når det er slettet fra din egen væg, vil en nyhedshistorie ikke længere oprettes i venners nyheder feeds, selvom venner, der tilfældigvis er online lige når historien stillinger kan se det, før det er slettet.


relaterede artikler