Herunder et billede i HTML Microsoft Outlook Email

July 15

Herunder et billede i HTML Microsoft Outlook Email


Skrivebordet e-mail klient Microsoft Outlook giver dig mulighed for at inkludere et billede i HTML-e-mails ved at sætte det direkte i e-mails. Du kan medtage en multimedieklip billede, som er nyttig for at øge e-mails med stock billeder eller illustrationer, eller indsætte et billede fra din egen fil. Denne funktion er nyttig til at sende fotos via e-mail, at modtagerne kan se uden at skulle downloade en fil.

Instruktioner

Medtag Clip Art

1 Åbn Microsoft Outlook. Åbn din e-mail og starte en ny besked. Klik på fanebladet "Hjem", og i "Ny" gruppe, klik på "Ny e-mail" i Outlook 2010. Hvis du bruger Outlook 2007, klik på "Filer" og derefter "Ny" og derefter Postmeddelelse. "

2 Klik på fanen "Indsæt". Klik på "Clip Art" i "Illustrationer" gruppe til at lancere ruden Clip Art opgaven.

3 Klik på "Søg" og indtaste et nøgleord for den type multimedieklip, du vil bruge. Klik på "Go".

4 Gennemse multimedieklip og vælge en, du vil indsætte i din e-mail. Vælg det billede for at indsætte det i meddelelsen.

Medtag Billede fra en fil

5 Gentag trin 1 fra ovenstående afsnit at åbne en ny e-mail.

6 Klik på fanen "Indsæt". Klik på "Picture" i "Illustrationer" gruppe.

7 Gennemse for at finde den billedfil, du vil indsætte. Vælg filen, og klik på "Indsæt". Hvis du ønsker at reducere filstørrelsen af ​​e-mail, kan du vælge at linke til filen i stedet for at integrere det i e-mailen. For at gøre dette, skal du klikke på pilen ved siden af ​​knappen "Indsæt" i "Indsæt billede" dialogboksen. Vælg "Link til fil."


relaterede artikler