MSI Deployment Tools

August 13

MSI Deployment Tools


Windows Installer er det program, lancerer og installerer Windows-programmer på computere og enheder. Windows Installer-filerne og instruktioner holdes inden MSI-filer. MSI pakker indeholder alle de oplysninger, som et program har behov for installation. MSI udbredelsesprogrammer giver brugerne mulighed for at oprette, fejlfinde og implementere Windows Installer applikationer.

AdminStudio

Flexera Softwares AdminStudio er en MSI oprettelse og implementering værktøj, der giver brugerne mulighed for at sikre, at de har en fungerende program pakke. Brugere kan også anvende dette værktøj til at migrere programmer og applikationer til nye opgraderinger til Windows-operativsystemer. De kan skabe en implementering program, der vil være kompatibel med både 32- og 64-bit computere. Andre funktioner omfatter evnen til at køre test på installationspakker, og AdminStudio vil automatisk rette eventuelle fejl, som den møder. Programmet kan også konvertere en MSI-pakke til en virtuel pakke, og brugerne kan administrere både virtuelle og MSI pakker med AdminStudio database.

WPKG

WPKG arbejder udelukkende med Windows-styresystemet. Det giver brugerne mulighed for at trække installationer fra eller flytte data til en computer arbejdsstation fra en central server. Det har også evnen til at køre installationer automatisk uden behov for en slutbruger at starte programmet. WPKG kører som en open source-software program, hvilket betyder, at bistanden leveres af en gruppe af brugere og udviklere. Andre funktioner i WPKG omfatter muligheden for at slette eller opgradere tidligere installerede programmer.

Advanced Installer

Capython Advanced Installer kan allerede være installeret på mange nyere versioner af Windows. En bruger bør tjekke systemet, før du downloader softwaren. En freeware udgave er til rådighed for dette program, men det har ikke de samme funktioner i den fulde version. Den fulde version skal købes. Dette værktøj giver brugerne mulighed for at oprette og installere Windows Installer applikationer. Med Advanced Installer, kan brugerne opbygge programmer ved hjælp enten kommandolinjen (Kommandoprompt) eller XML (Extensible Markup Language). Brugere kan også foretage ændringer til MSI-programmer ved hjælp af værktøjer inden Kommandoprompt.


relaterede artikler