Sådan importeres Gmail til Microsoft Outlook

August 12

Microsoft Outlook er en personlig organisator, der fokuserer primært på e-mail, men også omfatter en kalender, task manager og indhold manager. Gmail er et produkt af Google, der fokuserer udelukkende på e-mail. Hvis du ønsker at kombinere disse to programmer, skal du eksportere dine Gmail-indstillinger og importere dem til Microsoft Outlook. Denne opgave er simpel at bruge Outlook 2010.

Instruktioner

1 Log ind på din Gmail-konto. Klik på linket "Indstillinger" i øverste højre hjørne. Vælg "Videresendelse og POP / IMAP" fanen, derefter søge efter "POP-download" i venstre kolonne. POP står for "Post Office Protocol", og giver dig mulighed for at downloade e-mails fra Google-serveren til Microsoft Office (og andre programmer.) Vælg enten "Aktiver POP for alle e-mail" eller "Aktiver POP for mails, som modtages fra nu af." Klik på knappen "Gem ændringer" nederst på skærmen.

2 Klik på "File" i menuen "Outlook", derefter rulle ned til "Info". Under fanen "Kontooplysninger", klik på "Tilføj konto" knappen.

3 Indtast dine brugeroplysninger under "E-mail-konto" begynder med dit fulde navn, som du ønsker det skal vises på den modtagende ende. Indtast din Gmail e-mail-adresse samt den adgangskode, du bruger til din Gmail-konto. Klik på "Næste" og vent til Outlook for at finde den konto. Dette bør kun tage et par sekunder, og Outlook vil underrette dig med en besked, når den udretter denne opgave.

4 Eksporter dine kontaktpersoner fra Gmail ved at klikke på "Kontakter" i venstre sidebar. Vælg "Export" i øverste højre hjørne af det vindue, der popper op. Mark, om du vil eksportere kun en gruppe af dine kontakter eller dem alle. Vælg "Outlook CSV" valgmulighed ved at klikke på cirklen ved siden af. Klik på "Export" og gem filen på skrivebordet.

5 Importer dine kontaktpersoner i Outlook ved at klikke på "File" efterfulgt af "Åbn". Klik på "Importer", og en guide vil poppe op. Vælg "Importer fra et andet program eller en fil" og derefter klikke på "Næste". På den næste skærm skal du vælge "Semikolonseparerede værdier (DOS)" ved at klikke på den på listen over indstillinger. Klik på "Næste" igen.

6 Klik på knappen "Gennemse" og find din "gemte kontakter" fil, som normalt kan findes på skrivebordet, medmindre du har ændret standardindstillingerne. Klik på "Næste" for at gå til næste skærmbillede. Vælg "Kontakter" som en destination for filen. Klik på "Afslut" for at afslutte guiden.


relaterede artikler