Hvorfor Er AIM Ikke lade mig Log ind?

December 16

AIM er en instant messaging-program, der kan give dig timevis af sjov chatte med dine venner og familie -. Undtagen når du ikke kan logge på Hvis du ikke kan logge ind på AIM, den mest sandsynlige årsag er en post password fejl, og AOL giver en enkel måde for dig at løse det. Men hvis din konto ikke længere eksisterer på grund af inaktivitet eller en betingelser for brug overtrædelse kan du oprette en ny konto til at fortsætte med at bruge tjenesten.

Glemt kodeord

Hvis du ikke har brugt AIM i nogen tid, er det muligt, at du har glemt din oprindelige adgangskode. Du kan gendanne din adgangskode, selvom AIM ansøgningen ikke er installeret på din computer. Naviger til aim.com i en webbrowser, og klik på "Chat nu" knappen på højre side af hjemmesiden. Klik på knappen "AIM", og klik derefter på linket "Glemt". For at gendanne din adgangskode, skal du være i stand til at levere det mobiltelefonnummer, alternativ e-mailadresse eller svar på sikkerhedsspørgsmålet, som du brugte, da du oprettede din AIM-konto.

Flere Sign-ins

Du kan opleve problemer med at logge ind på AIM, hvis du allerede er logget ind fra en anden placering, såsom en anden computer eller mobiltelefon. Tjek dine andre computere og enheder til at bekræfte, at du ikke har AIM kører andre steder. Luk alle aktive sign-ins og forsøg på at logge ind på AIM på din computer igen.

inaktiv konto

AOL forbeholder sig ret til at slette enhver inaktiv AIM-konto, der ikke har været anvendt i 90 dage. Hvis dette sker, kan du få en fejlmeddelelse såsom "Authentication ikke tilladt", når du forsøger at logge på. Hvis din AIM-konto er blevet slettet på grund af inaktivitet, kan du ikke aktivere den, og skal skabe en ny AIM-konto med en anden skærm navn.

Vilkår for brug Overtrædelse

Du må ikke bruge en AIM-konto til at chikanere eller misbrug andre, krænker en anden person eller udføre eller opfordre enhver anden ulovlig aktivitet. Hvis du har brugt din AIM-konto for tvivlsom aktivitet og er blevet rapporteret til AOL for at gøre dette, kan opsiges din AIM-konto.


relaterede artikler