Sådan Separat musikgenrer på en Flash Drive

May 20

Sådan Separat musikgenrer på en Flash Drive


En flash-drev er en lille, transportabel hukommelse enhed, der fungerer som en ekstern harddisk. Det er imidlertid langt mindre end en ekstern harddisk og kan ofte passe på din nøgle kæde. Du kan gemme enhver fil-format til flash-drev, herunder musikfiler. For bedre at organisere musik gemt på den bærbare hukommelse enhed, kan du ønsker at adskille musik i bestemte genre mapper.

Instruktioner

1 Indsæt flashdrevet i en af ​​USB-portene på din computer.

2 Vælg "Start", "My Computer" (eller "Computer") og dobbeltklik på enheden flytbare. Der åbnes et vindue med alle de musikfiler, du i øjeblikket har bragt den bevægelige enhed.

3 Højreklik i vinduet og vælg "Ny mappe" valgmulighed. Titel denne mappe en af ​​de genrer, du vil bruge. Gentag processen, indtil alle genre mapper, du vil oprettes.

4 Klik og træk de forskellige lydfiler til de specifikke genre mapper. Du behøver ikke at åbne genre vinduer. Blot at trække musikfilen på mappeikonet og frigivelse af de mus steder filen inde i mappen. Gentag denne proces, indtil alle musikfilerne er inde i deres korrekte mapper.

5 Luk ud af vinduet flashdrevet, skal du højreklikke på enhedens ikon aftagelige og vælg "Eject" fra genvejsmenuen. Efter ikonet forsvinder kan du afbryde din flash-drev fra computeren.


relaterede artikler