Sådan Integrer QuickBooks

May 11

Intuit anbefaler noget software til brug med QuickBooks, der udfører funktioner, som QB softwaren ikke håndtere. Programmer som disse kaldes "Third-Party Software", som de ikke er skabt eller sælges af Intuit, men arbejde på at forbedre mulighederne i QuickBooks. Nogle af disse pakker mulighed for oprettelse og brug af stregkoder til at integrere med opgørelse funktioner, data import eller eksport funktioner til at hjælpe med at integrere transaktioner fra Excel til QuickBooks, estimering og bud funktioner, tidsregistrering funktioner og branchespecifikke værktøjer.

Instruktioner

Forbered QuickBooks software til integration

1 Ryd op virksomhedens filen. Integrationen af ​​enhver tredjeparts software kan tage en masse tid, og hvis der er en række ikke-afstemte transaktioner, kunne integrationen af ​​et tredjeparts software-pakke forårsage problemer med QuickBooks software. For at rydde op i virksomheden, skal du klikke på "File" knappen, der er placeret i den øverste menubjælke. Når menuen ruller ned, skal du vælge knappen "Utilities" og derefter på "Clean Up Company data" valgmulighed.

2 Vælg en frist. Du vil blive bedt om at indtaste en frist efter at have klikket på "Clean Up Company data" valgmulighed. Sidste frist viser, at alle lukkede transaktioner dateret inden sidste dato vil blive ryddet op og arkiveret. Alle transaktioner dateret bagefter efterlades intakt. Når lukkede transaktioner arkiveres, totalerne forblive men detaljerne er komprimeret, hvilket øger mængden af ​​hukommelse i QuickBooks software og fremskynder behandlingen af ​​transaktioner. Hvis filen har været ryddet op i de seneste tolv måneder, kan du springe dette trin helt.

3 Opret en sikkerhedskopi virksomhed fil. Hvis integrationen giver problemer i virksomheden filen, kan du fortryde integrationen og vende tilbage til sikkerhedskopien for at prøve igen. Klik på "File" knappen i øverste menubjælke. Når menuen ruller ned, vælg "Gem Kopier eller Backup." Når du bliver bedt om en placering for at gemme denne fil, vælge enten et flashdrev eller en ekstern harddisk. Klik på "Ok" for at oprette sikkerhedskopien og vente på, at processen for at fuldføre.

Proces Integration

4 Find den valgte tredjeparts software, som du ønsker at integrere med QuickBooks. Uanset hvilken pakke du vælger eller den funktion, du ønsker at vælge det, processen er næsten den samme. På Intuit Marketplace hjemmeside, vil du finde en liste over tredjeparts software, der sorteres både af industrien og erhvervslivet har brug for. Nogle af de funktioner, som du ønsker at integrere, kan indgå i mere end én softwarepakke, der anbefales af Intuit. Du ønsker måske at gøre nogle undersøgelse af, omkostningerne og kvaliteten af ​​hver indstilling, du har.

5 Download softwaren prøveversion. De fleste af disse tredjeparts applikationer giver dig en gratis prøveperiode, der er begrænset af tid eller antal transaktioner. Klik på "Free Trial" knappen, hvis man er til rådighed og bruge lidt tid at teste programmet. Hvis der ikke er en gratis prøveversion tilgængelig, bliver du nødt til at sørge for, at der er en garanti eller mulighed for en restitution, hvis programmet ikke udføre de opgaver, som du ønsker at bruge det.

Afhængigt af hvilken type af program, du vælger, kan du blive bedt om at begynde integrationsprocessen efter du downloade den gratis prøveversion eller efter købet er foretaget. Brug denne meddelelse, når du får det, som det er den nemmeste måde at få programmet integreret med din QuickBooks virksomhed fil.

6 Køb din endelige valg af software. Under køb vil du blive bedt om din e-mailadresse og kontaktoplysninger. I de fleste andre programmer, der giver din e-mailadresse er en mulighed; til køb af tredjeparts QuickBooks software, er det ikke. Intuit vil bruge det til at sende dig et registreringsnummer og en adgangskode, som vil give dig mulighed for at låse den fulde version af tredjeparts software.


relaterede artikler