Sådan tilpasses Firefox Toolbar

April 19

Firefox kommer med en fremragende brugerflade, der inkluderer værktøjslinjer til bogmærker og web navigation. Men Mozilla ikke tvinge alle til at acceptere standardindstillingerne. Du er velkommen til at tilpasse værktøjslinjerne i Firefox, så de arbejde på den måde du vil have dem til.

Instruktioner

Tilpas Firefox Toolbar

1 Åbn Firefox og vise værktøjslinjen, du ønsker at tilpasse. Som eksempel kan nævnes de "Bogmærker" og "Navigation" værktøjslinjer. (De vil vise som standard, hvis du ikke har ændret Firefox siden henter det.)

2 Vælg "Vis" i menulinjen og derefter fremhæve "Værktøjslinjer" linje i drop-down menuen. En undermenu vises.

3 Vælg 'Tilpas' fra undermenuen. Den "Tilpas værktøjslinje" vindue vises.

4 Brug de værktøjer, til at tilpasse værktøjslinjen. Du kan tilføje eller slette værktøjslinjeknapper eller ændre placeringen af ​​knapper. Hold værktøjslinjer arrangeret ved at indsætte separatorer eller ved at oprette mellemrum.

TIPS

  • Download Firefox 2 på Mozilla hjemmeside (se Resources nedenfor).
  • Kontroller, at computeren opfylder de minimumskrav hardware krav til Firefox. For Windows, minimumskravet er en 233 Mhz processor, 64 MB RAM, 50 MB ledig plads på din harddisk og Windows 98 eller nyere. Minimumskravene til en Mac er en PowerPC G3-processor, 128 MB RAM, 75 MB plads på din harddisk og Mac OS X 10.2.x.
  • Firefox understøtter også Linux: Minimumskravene er en 233 Mhz processor, 64 MB RAM, 50 MB ledig plads på harddisken og Linux-kerne 2.2.14 (med glibc 2.3.2, XFree86-3.3.6, gtk + 2.0, fontconfig / xft og libstdc ++ 5).
  • Windows-brugere, Mozilla anbefaler stærkt at bruge en 500 Mhz processor med 256 MB RAM, 100 MB ledig harddiskplads og Windows XP.
  • For at forhindre andre i at få adgang til dine personlige oplysninger, skal du gå til menuen 'Funktioner' og vælg 'Indstillinger' og derefter vælge fanen 'Privacy'. Her vil du være i stand til at fortælle Firefox at slette alle dine oplysninger.
  • Disse skridt er beregnet til at blive brugt med Firefox 2.00.2. Hvis du kører en tidligere version, kan nogle af dem ikke virker for dig.

relaterede artikler