Hvordan laver Interaktiv Flash Knapper

March 29

Hvordan laver Interaktiv Flash Knapper


Opret Flash knapper til dine websider og interaktive projekter til at give en dynamisk brugeroplevelse. Flash interfacet indeholder værktøjer, der hjælper dig med at oprette simple til komplekse knap interaktioner. Knappen rammer leveres gør det muligt at tilpasse op over, ned og ramte event handlinger. Den op begivenhed er standard tilstand af knap uden interaktion såsom en hover eller klik.

Instruktioner

1 Åbn dit Flash-projekt. Lav en grundlæggende, blå knap, der bliver gul når svævede over med musen ved at følge trinnene her.

2 Klik panelet Værktøjer "Fyld farve", og vælg en blå farve. Klik på "Rektangel Tool" fra panelet Værktøjer. Klik på scenen til at trække og oprette et rektangel, eller holde shift, mens du trækker for at oprette et kvadrat. Tryk på "F8" for at oprette et symbol på pladsen. Klik på "knap", og klik "OK".

3 Dobbeltklik på den blå firkant for at vise knappen tidslinjen. Den Op ramme viser det firkantet billede. Den Over, Down, og Hit rammer er ikke defineret. Hvis din tidslinje vindue ikke vises, skal du åbne det ved at vælge det i menuen i Windows.

4 Tryk på "F6" med Over ramme valgt at skabe en tilstandsændring til en hover handling. Klik på firkanten i denne ramme og indstille "Fyld farve" til gul.

5 Klik på "Control" og derefter "Test Movie" for at teste på knappen. Når du flytter markøren over, eller svæver over knappen, skifter det til gul. Det ændrer tilbage til blå, når markøren bevæger sig fra knappen.


relaterede artikler