Photoshop DPI Tips

March 25

DPI står for "dots per inch" i Photoshop. Det er antallet af pixel, der er presset ind i en tomme af plads på skærmen. Det er også omtalt som "billedopløsningen" eller "pixels per inch". Jo mere DPI'er du har, jo bedre kvalitet af dit billede. De fleste Internet billeder har et lille antal dots per inch, mens design, der vil blive anvendt til udskrivning ideelt have så høj en opløsning som muligt uden at skabe en enormt stor fil.

Ændring af DPI

Åbn dit dokument. Så gå til "Image" og "Image Size" for at ændre DPI af dit dokument. Bare husk dette: Ændring af billedets højde eller bredde, vil ikke ændre opløsningen (pixels / inch), men at ændre beslutningen vil ændre højden og bredden af ​​dokumentet. For eksempel, hvis du ændre opløsningen fra 100 pixel per tomme til 300 pixels per tomme, vil billedet højde og bredde stige automatisk at tilpasse ændringen i antallet af pixels. Men husk på, at øge DPI på en lav opløsning billede ikke vil forbedre kvaliteten --- du vil bare få en større, pixeleret billede.

DPI for Udskriv billeder

Hvis der skal anvendes dit billede til udskrivning, uanset om det er en bog dækning, en plakat eller en løbeseddel, indstille DPI til mindst 300 pixels / tomme i Photoshop. Tag det til mindst 600 dpi, hvis du vil være at udskrive en stort format stykke, ligesom et skilt eller banner. Vær sikker på, at opløsningen er indstillet, før du begynde at oprette filen.

DPI til Internet Images

Når du opretter et billede, der skal bruges på internettet eller til visning på skærmen, bruge en lav opløsning på et sted mellem 72-150 dpi. Dette er af hensyn til plads. Du kan ikke have store 300-dpi billeder lagt hele din hjemmeside ellers vil du gå over din båndbredde grænser meget hurtigt. Derudover ville de tage for lang tid at indlæse på websiden. Hvis du tjekker et tilfældigt billede fra en hvilken som helst hjemmeside online, vil opløsningen sandsynligvis komme op på 72.

Brug "Gem til web"

Hvis du er forvirret over, hvad DPI skal du indstille din Internet billeder på, gå til "Filer" og derefter "Gem til web." Med Gem til web, vil dit billede automatisk blive reduceret til en DPI, der er optimeret til web visning. Under "Indstillinger" sat billedet til enten JPG eller GIF-format. Vælg drop boksen lige ved siden af ​​ordet "Indstillinger" for at finde den JPG eller GIF profil, der bedst passer til dine behov.


relaterede artikler