Sådan konfigureres Live Meeting

August 3

Sådan konfigureres Live Meeting


Microsoft Office Live Meeting er et online møde plads. Ifølge Microsoft.com Technet, Live Meeting giver dig mulighed for at samarbejde med kunder og forretningsforbindelser i realtid med en internetforbindelse og en computer. Live Meeting kan du optage og replay gennemført møder. Under møderne, er du i stand til at tale til andre deltagere, foretage meningsmålinger og bruge webkameraer, således at hver partner kan se de andre. For at kunne bruge funktionerne i Live Meeting, skal det først konfigureres.

Instruktioner

Konfigurer Serviceindstillinger

1 Gå til Microsoft Online Services administration center og vælg fanen "service Indstillinger". Klik på "Live Meeting" og vælg "Administrer Live Meeting."

2 Klik på "Konto" placeret under "Administrer" på "Min Bolig" side.

3 Vælg "Kontoindstillinger" fra administrationen hjemmeside. Dette vil bringe en konfigurationsside for din Live Meeting-konto. Klik på "Standard Indstillinger".

4 Input mødet størrelse og vælg lydpræferencerne for din Live Meeting-konto.

5 Vælg dine invitation og klik på send for at bekræfte dit Live-konfiguration Meeting konto. Administrationen konfigurationen er fuldført.

Konfigurere Live Meeting Outlook Add-in

6 Åben Outlook og klik på "OK" for at fortsætte forbi Microsoft Office Live Meeting pop-up.

7 Genstart Outlook og vælg "Conferencing" fra menuen. Klik på "Planlæg en Live Meeting" for at konfigurere Outlook Live Meeting add-in.

8 Input din Live Meeting login-adresse.

9 Indtast Live Meeting webadresse, som din virksomhed eller service, der ydes for dig. Hvis du bruger en adgangskode for at få adgang til dine Live Meeting konferencer, placere et flueben ved siden af ​​adgangskode.

10 Indtast dit brugernavn og din adgangskode. Klik på "Test Connection". Din Outlook add-in er konfigureret.