Sådan Send en PDF til en Fax maskine med Windows Fax

December 14

Sådan Send en PDF til en Fax maskine med Windows Fax


Afsendelse af en fax fra din computer giver en bekvem metode til deling af filer. Windows Fax komponent gør sende faxer en nem proces. Du kan sende faxer fra din computer, så længe du har en internetforbindelse og et faxmodem. De fleste computerbrugere kan se Portable Document Format (PDF) filer. Forud for at sende en PDF til en faxmaskine med Windows Fax, skal du sørge for, at programmet er konfigureret og klar til brug.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på PDF-filen for at åbne den.

2 Klik på "File" i PDF-vinduet og derefter klikke på "Udskriv".

3 Klik på "Name" drop-down boksen og derefter klikke på "Fax". Klik på "OK" knappen.

4 Indtast modtagernes oplysninger i feltet "Til" og "faxnummer" bokse. Klik på knappen "Tilføj". Du kan indtaste flere modtagere her eller brug knappen "Adressebog" for at vælge folk fra din kontaktliste.

5 Indtast en forside. Klik på "Vælg en forside skabelon med følgende oplysninger" check-box. Vælg den skabelon fra "Forside skabelon" drop-down menuen. Indtast en emnelinje og bemærk, og klik på knappen "Næste". Alternativt springe forsiden ved at klikke på knappen "Næste", før at markere feltet.

6 Klik på alternativknappen angiver, når du ønsker at sende faxen. Vælg en fax prioritet og klik derefter på knappen "Næste". Gennemgå faxindstillinger og klik på "Afslut" for at sende eller planlægge faxen.


relaterede artikler