Sådan Slet Vira Online

August 20

Sådan Slet Vira Online


Computervirus kan inficere din computer uden at man ved det, især hvis du ikke har en god antivirus program installeret. Hvis du bliver smittet, kan virussen forhindre dig i at downloade og installere et antivirusprogram. Du har stadig muligheder. Den ene er at bruge en online virusscanning. Mange software virksomheder levere tjenesten gratis.

Instruktioner

1 Find en online virus scanner som dem, som TrendMicro, BitDefender og Kaspersky. Disse scannere er normalt gratis, men giver begrænset hjælp. I nogle tilfælde virus kan forhindre dem i at arbejde.

2 Scan computeren ved at starte eller downloade programmet. Vælg hvor skal scannes på din computer og lad scanningen begynder. Scanningen kan tage flere timer.

3 Vælg de vira, der blev fundet, og vælge at slette forekomster. Du skal vælge karantæne og derefter genstarte computeren og slette filerne manuelt.

TIPS

  • Ikke fjerne virus kan få computeren til at dele virus med andre.
  • Hvis du ikke kan bruge en online virus scanner, bliver du nødt til at downloade et antivirusprogram på en anden computer og sætte det på en cd for at installere og køre på din computer.
  • Du kan også købe antivirussoftware på cd fra en lokal computer forhandler.

relaterede artikler