Hvordan at reparere den Koobface Virus

August 22

Hvordan at reparere den Koobface Virus


Den Koobface virus, også kaldet W32.Koobface.B, er en orm, der spreder gennem MySpace og Facebook. Det virker ved at sende spam-links til alle "ven" i en brugers profil. Linket vil have en provokerende titel for at lokke brugere til at klikke på en falsk video link. Når de gør det, men deres computer bliver inficeret. Den bedste måde at undgå Koobface virus er at være forsigtig med at klikke på video-links på din profilside, og for at holde din anti-virus program opdateret. Du kan også manuelt reparere Koobface virus.

Instruktioner

1 Hold knapperne "Ctrl", "Alt" og "Slet" for at åbne Jobliste.

2 Klik på "Processer" på Jobliste og finde denne Koobface fil: "C:. \ Windows \ fbtre6.exe" Klik på det én gang og derefter hit "Afslut proces", som midlertidigt stopper virussen.

3 Klik på "Start" knappen og gå til "Kør". Skriv "Regedit", som er kommandoen til at åbne Registreringseditor. Hit "OK" for at starte den.

4 Gå til toppen af ​​registreringsdatabasen værktøjslinjen, og vælg "Rediger". Så gå til "Find" og skriv følgende filnavn: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Current Version \ Run \ "systray" = "C: \ Windows \ fbtre6.exe"

5 Hit "Enter" for at lade din PC søge registreringsdatabasen. Når det lokaliserer filen, højreklik på den og vælg "Rediger". Vælg derefter "Slet" for at fjerne det.

6 Vælg "Start" knappen igen. Gå til "Søg> Alle filer og mapper". Marker felterne ud for "C" drev, hvor virusset liv. Søg efter disse filer ved navn: "C: \ Windows \ fmark2.dat" og "C: \ Windows \ fbtre6.exe."

7 Klik på dem, når de vises i vinduet med søgeresultater og tryk derefter på tasten "Delete" på tastaturet.

8 Tøm din papirkurv og genstart computeren for at gemme ændringerne.

TIPS

  • Kig nøje på videoforbindelser, før du klikker på dem.

relaterede artikler