Sådan Lave Web Hosting Service Providers

April 12

Der kan komme en dag, hvor du beslutter, at du ønsker at ændre web hosting-udbydere. Hvis prisen på din web-hosting-tjeneste går op eller udførelsen af ​​tjenesten går ned, er det en god ide at skifte udbyder. Din virksomhed kan også vokser din nuværende webhost og har brug for en ændring i hosting fortsat at vokse.

Instruktioner

1 Gør dit hjemmearbejde, når de beslutter, hvilken vært til at flytte din hjemmeside til. Flytning dit websted til en ny vært er en masse arbejde, så du ikke ønsker at have at gøre det alt for ofte. Vælg en ny web vært, der byder plads til udvidelse, hvis din virksomhed vokser.

2 Giv dig selv masser af tid til at foretage ændringen til den nye vært. Selvom det betyder en måned dobbelt udgifter, er det en god ide at starte tjenester med din nye vært en måned før ophørende tjenester med din gamle vært. Dette vil give dig 30 dage til at arbejde ud eventuelle problemer på det nye site.

3 Pak din virksomhed på din nuværende hosting site ved at lave kopier af alle dine websider og filer på cd. Arranger at have tjenester du brugte og ikke har brug for mere til afbrydes i slutningen af ​​måneden.

4 Informer dit domænenavn registrator på din flytning. Det er den virksomhed, som du registreret din e-handels website navn med. De har brug for at vide, domænenavn og IP-adresse til både din gamle webhost og din nye.

5 Opsæt dit websted på din nye web vært ved at uploade alle de sider og filer, du pakket på cd. Start eventuelle nye tjenester, som du har brug for i dit nye hjem.

6 Informer dine kunder af din nye e-mailadresse, hvis det ændres, når du flyttet til den nye hosting site. Opsæt videresendelse af mail med din nye web vært at sikre, at enhver mail sendt til din gamle e-mailadresse vil blive fremsendt.


relaterede artikler