Hvad er fordelen ved en Management Information System?

April 13

Management informationssystemer bruges af organisationer til at spore, lagre, manipulere og distribuere information til de relevante folk, når det er nødvendigt. Ved hjælp af en ledelsesinformationssystem kan aktivere en virksomhed til at effektivisere driften i et sammenhængende fungerende enhed.

Hvad er fordelen ved en Management Information System?

Computer netværk

Historie

Begrebet ledelsesinformationssystemer begyndte i 1960'erne som computerbrug blev mere udbredt og virksomhedsledere opdaget evnen til edb journaler og øge effektiviteten af ​​forretningsprocesser. (Se reference 1)

Fungere

Management informationssystemer understøtter business beslutningsprocessen ved at give ledelsen med kritiske data. De tjener til at styrke organisationens kommunikation, reducere menneskelig arbejdskraft, støtter kort- og langsigtede forretningsmæssige mål og distribuere komplekse oplysninger. (Se reference 2.)

Egenskaber

De kritiske komponenter i et ledelsesinformationssystem er computer hardware, oplysninger til at spore og de manuelle processer med indtastning eller manipulere data. (Se reference 1)

typer

Management informationssystemer kan understøtte mange aspekter af en virksomhed, herunder menneskelige ressourcer, økonomiske eller regnskabsmæssige funktioner, teknologi ressourcer og generel datalagring.

Betydning

Management informationssystemer er almindeligt anvendt til at hjælpe business management med at træffe beslutninger, der påvirker alle aspekter af operationer.