Sådan søger du efter MLS-nummer

January 10

En MLS eller flere notering tjeneste, er nummer gives til alle ejendomme, der er angivet til salg eller leje. Det er den hurtigste måde at få adgang billeder og oplysninger om enhver ejendom, som du kunne være interesseret i at købe. Når du sætter dette tal i de rette fast ejendom søgemaskiner, kan du få adgang til rigelige detaljer om ejendommen. Skoledistrikter er også angivet. Du kan derefter bruge alle disse oplysninger til at afgøre, om du ville være interesseret i at se ejendommen på stedet.

Instruktioner

Sådan søger du efter MLS-nummer

1 Gå online. Indtast webadressen på enhver populære fast ejendom søgemaskine eller enhver ejendomsselskab webadresse i din browser. Kig efter den avancerede søgning fanen anden fane hurtige søgninger, eller blot klikke på fanen MLS, hvis vist.

2 Sæt syvcifret MLS tal ind i en af ​​disse bokse, og klik derefter på Søg. En kasse "list resultater" vises derefter. I det vil være en udvendig billede af hjemmet, adresse, listeprisen, ejendomstype, garage, antal værelser og badeværelser, samt kvarter. Et ikon for fotos vil også dukke op. Du kan klikke på dette for en øjeblikkelig kig på flere fotos.

3 Klik på fanebladet "se detaljer". En overordnet beskrivelse af hjemmet er i fokus i denne side. Det er også generelt opdelt i syv områder, der vil uddybe de funktioner i ejendommen, både udvendig og indvendig. Uploadede billeder af hjemmet er også inkluderet her. Klik på hvert billede for et større billede. kan også tilgås Links til skoler og deres FAQ sider.

4 Finansielle overvejelser kan også erhverves her. De fleste steder omfatter et realkreditlån regnemaskine til seriøs køber. Spørgsmål eller forespørgsler af salgsagent kan også løses ved at sætte dine oplysninger ind i det relevante felt. Ved at trykke på "send" fanen sender dit spørgsmål direkte til agenten.

TIPS

  • MLS-numre kan erhverves ved at opnå en MLS FAQ ark. Du kan gøre dette i et par måder. Mæglere har normalt en info boks placeret foran hvert hjem, de sælger. Træk info ark og gennemlæse det for antallet. Gå ind på en ejendomsmægler hjemmeside og tilslutte enten en by, kvarter eller gade i forbindelse med det hjem, du er interesseret i. Du kan så notere ned MLS numrene på boliger, der interesserer dig. Næste gang du ønsker at trække op oplysninger om et bestemt hjem, skal du blot sætte nummeret ind i de relevante søgefelter. Straks, vil du have de oplysninger, du har brug for uden at skulle rulle gennem hundreder og atter tusinder af hjem, på udkig efter præferencer, du allerede har fremhævet.

relaterede artikler