Sådan Fix et problem med en Windows Vista Home Desktop Der Er Sideways

April 1

Sådan Fix et problem med en Windows Vista Home Desktop Der Er Sideways


Windows Vista indeholder et sæt tablet pc funktioner til at ændre, hvordan skærmen og brugerflade arbejde på bærbare touchscreen computere. Denne funktion kommer med hver version af operativsystemet, selvom værtscomputeren mangler tablet funktioner. Hvis skærmen bliver drejet sidelæns på grund af en utilsigtet betjening eller funktionsfejl, kan tabletten område systemindstillingerne omkonfigurere skærmens orientering og returnere det til normal.

Instruktioner

1 Åbn Kontrolpanel, og skift til "Classic View", hvis det er nødvendigt. Dobbeltklik på "Indstillinger for Tablet PC" -ikonet. Hvis du har problemer med at navigere i menuerne på grund af den ulige skærm orientering, huske på, at musen bevægelse svarer til skærmens aktuelle tilstand, ikke dens faktiske fysiske placering.

2 Klik på fanen "Skærm" og vælg "Orientering" drop-down menuen. Klik på "Primær landskab." Denne indstilling returnerer skærmen til standard oprejst stilling. Den "Primær portræt" og "Sekundær portræt" muligheder rotere skærmen 90 grader med uret og mod uret henholdsvis mens "Sekundær landskab" valgmulighed flytter skærmen på hovedet.

3 Klik på "Anvend" for at vende tilbage til skærmen til normal. Klik på "OK" for at lukke vinduet. Hvis du har flere skærme tilsluttet, vil det kun påvirke den opført som den primære enhed.

TIPS

  • Afhængig af systemets grafikkort, kan chaufførerne give en tastaturgenvej til skærmrotation så godt. Se din driver software eller grafikkort brugervejledningen til specifikke genvej oplysninger.

relaterede artikler