Sådan forhindrer Armaturer fra indefrysning

September 16

Winterizing vandhaner eller tage skridt til at forhindre vandhaner fra frysning vil forhindre lækage, oversvømmelser og bekostelig udskiftning af vandhaner med en blikkenslager. Udførelse af disse opgaver i det tidlige efterår, før det bliver alvorligt koldt er det bedste tidspunkt. Tager et par forebyggende skridt vil holde vandhaner fra frysning og du kan vende disse trin let, når foråret kommer.

Instruktioner

1 Seal alle revner, især dem omkring dør- og vinduesrammer hjælp caulk. Seal alle revner og sprækker, hvor rørene ind i huset med caulk.

2 Wrap alle udendørs vandhaner og vandhaner i uopvarmede områder som garage eller krybekældre med isolerende materiale som avis og dækning med plastfolie. Seal og sikkert med isolerende tape. Hvis eksterne vandhaner har deres egen stopventil, lukke ventilen, fjerne slangen og tøm hane. Hvis der ikke er ventil, dækker de udvendige vandhaner med avis og plastic wrap. Du kan også bruge støbte rørbeklædninger at beskytte rør og vandhaner fra at fryse.

3 Åbn alle skabe i køkken og badeværelser. Rørene leverer vand til disse værelser er normalt placeret uden for huset og eventuelle revner i sidespor eller isolering vil medføre frysning. Luften fra de åbne skabene vil levere en grad af varme til rørene og holde rørene og vandhaner i at fryse.

4 Lad vandhanen til at dryppe i løbet af vinteren og ikke lukker vandhanen tæt. Denne procedure er særlig vigtigt for vandhaner placeret længst borte fra gaden.