Sådan Find Udløbet Domænenavne

September 19

Når du opretter et domænenavn, du kun udleje den fra selskabet for en periode. Når lejemålet løber ud, kan du enten forny det navn, en ny lejekontrakt eller lad navnet bortfalder. Når lejemålet udløber, navnet bliver en udløbet domænenavn. Andre mennesker kan derefter købe den udløbne domænenavn for deres anvendelse.

Instruktioner

1 Lav en liste over navne, du gerne vil bruge. Vær kreativ. Må kigge efter et eller to ord, som du vil medtage i dit domænenavn, der afspejler din hjemmeside. Mens en .com navn er stadig den mest prestigefyldte, kan du overveje .net, .biz, .info eller nogen af ​​de andre udvidelser til rådighed.

2 Check med en af ​​de vigtigste registre såsom GoDaddy eller NameCheap at se, om navnet er til rådighed. Hvis det er en helt nyt navn, kan du udleje den og springe resten af ​​trinene, der følger.

3 Sammenlign din liste over mulige navne på Whois.net. Indtast et af nøgleordene, du har valgt at bruge i trin 1. Skriv det ord i søgefeltet mærket "Søg Through Slettet domæner." Klik på "Go".

4 Scan gennem listen for at se, om der er et navn, der appellerer til dig og vil arbejde som dit domænenavn. Hvis du finder en du kan lide, skal du klikke på linket.

5 Køb den udløbet domænenavn, hvis du ønsker. I samme vindue, kan du også se en liste over lignende domænenavne med de forskellige udvidelser tilbydes.

6 Klik på "Avanceret søgning" for at hjælpe dig med at indsnævre din søgning, hvis Trin 3 giver dig for mange muligheder. Put anførselstegn omkring søgeordene til at hjælpe dig indsnævre søgningen endnu mere.