Sådan Indsæt data fra flere Excel regneark til One Excel regneark

September 10Microsoft Excel har evnen til at vise oplysninger fra en lang række kilder på en enkelt regneark, herunder data fra andre gemte regneark filer. Sammenkædning en Excel-projektmappe til flere regneark kan udvide mængden af ​​information til rådighed eller tillade en præsentation side, der skal lægges i det ønskede format. Flere brugere kan opdatere flere regneark, og resultaterne kan alle blive vist på en skærm uden at skulle åbne hver fil individuelt når links er på plads.

Instruktioner

1 Tilbage op hver af de Excel-regneark til en ekstern USB-flashdrev, netværksplacering eller optisk disk før udførelse af data-linking operation.

2 Klik på "Start", "Alle programmer" og "Microsoft Office". Klik på "Microsoft Excel 2010."

3 Klik på "File" og "Open" for at starte fil browser vinduet og åbne en af ​​de regneark, der indeholder data, der skal indsættes, eller klik på "Nyt" og klik på en fil i "Seneste projektmapper" liste for at åbne en fil. Gentag for at finde og åbne hver af de filer, der indeholder de data, der skal indsættes, samt regnearket, at oplysningerne vil blive indsat i.

4 Peg med musen på Excel-ikonet på værktøjslinjen, der viser flere regneark åbne på én gang, og klik en gang på destinationen regneark, der indeholder data fra andre regneark. Alternativt hold "Alt" tasten og trykke på "Tab" -tasten gentagne gange for at rulle gennem en liste af åbnede filer eller programmer, og slip begge taster, når destinationen regnearket er valgt.

5 Klik en gang i den celle, der indeholder det første stykke af oplysninger indsat fra en kilde regneark. Tryk på "Lig" (=) tasten på tastaturet for at starte formel bygherre.

6 Skift til kilden regneark, der indeholder data for den valgte celle. Klik én gang på den celle, der indeholder data, eller fremhæve en række celler med musen og trykke på "Enter" for at trække oplysninger fra kilden regneark i form af en dynamisk link, der vil forblive opdateret nye oplysninger bliver gemt i regneark. Styringen vender nu tilbage til destinationen regneark.

7 Gentag for så mange kilde regneark som ønsket.

TIPS

  • Opdateringer til kilden regneark vises i destinationen regneark, men ændringer af destinationen regneark vil ikke påvirke kilden regneark.
  • Regneark skal holdes på samme sted og holde det samme navn, som de oprindeligt blev gemt med da linket blev oprettet, eller linket bliver brudt og ikke længere arbejde.

relaterede artikler