Sådan Scan Billeder eller Fotos og Øge Them

May 3

Hvis du stadig har originale trykte fotografier, eller måske billeder i blade som du kan lide, så kan du ønsker at scanne og digitalisere dem. Scanning dem til din computer er meget nyttigt, fordi det vil opretholde billedkvaliteten over tid. Det giver dig også mulighed for nemt at dele dine billeder og forbedre dem på mange måder. Mens der er mange dyre foto-redigering programmer tilgængelige, kan du udføre mange redigeringer og forbedringer med Windows-software, der leveres sammen med computeren.

Instruktioner

1 Indsæt foto eller billede i scanneren.

2 Klik på "Start> Alle programmer> Windows Fax og scanning." Klik på "Scan" og derefter "Ny scanning."

3 Klik på "Profil" drop-down menuen og vælge "Foto". Klik "Preview" og derefter foretage justeringer, hvis nødvendigt. Klik på "Scan". Dette vil blive scannet og gemt på din billeder mappe.

4 Klik på "Start" og derefter dit brugernavn. Du kan bladre igennem til "Scannede" billeder mappe. Dobbeltklik på fotografiet, du ønsker at forbedre. Dette vil åbne i Windows Live Photo Gallery.

5 Klik på et af punkterne i "Justeringer" værktøjslinjen til at forbedre billedet. Klik på "Automatisk justering" for at ændre eksponering at forbedre udseendet. Klik på "Beskær", hvis du ønsker at skære nogle dele ud af billedet. Alternativt klikke på en af ​​de andre værktøjer til at forbedre dit billede. Klik på "Luk fil", når du er færdig og klik på "Gem" for at ændre dine ændringer.


relaterede artikler