Hvordan til at overføre Min Outlook PST fil til en anden computer

September 29

Hvordan til at overføre Min Outlook PST fil til en anden computer


Microsoft Outlook er en e-mail og datastyring program oprettet som en del af Microsoft-software suite. Du kan bruge den til at sende og modtage e-mails, styre data, kalendere og opgaver samt for at sende onlinemeddelelser. Du kan også bruge den til at sende masse e-mails via brevfletning med Microsoft Word. Mailing spam selv kan være til skade for din ansøgning og er vanskeligt at gøre med Outlook. Overførsel af Outlook .pst-filer til en anden computer kræver et par trin for at konfigurere.

Instruktioner

1 Luk alle åbne e-mail-programmer på dit skrivebord. Åbn din "Start" menuen ved at klikke på det og derefter hit "Run". Skriv "Control Panel" og derefter trykke på "Enter".

2 Klik på "Brugerkonti" i "Kontrolpanel" skærm. Klik på "Mail" ikonet og klik på "Vis profiler." Åbn profilen af ​​dit valg, skal du klikke på "Egenskaber" og klik på "Data Files." Åbn "private mapper File" du ønsker at gemme under "Navn" fanen. Klik på "Indstillinger" og noterer stien placeringen af ​​din mappe. Placer en tom disk eller USB-drev i computeren. Åbn "Denne computer." Sikkerhedskopier din Outlook .pst-filen på din harddisk eller USB-drev, så du kan overføre det.

3 Placer din lagerenhed i den computer, du ønsker at overføre din Outlook .pst-filer til. Åbn "Denne computer" og kopiere data på din enhed til din harddisk. Fravælg "read-only" komponent.

4 Klik på din "Outlook" ansøgning. Hit "File" og derefter klikke på "Importer og eksporter." Hit "Importer fra et andet program eller fil" og derefter klikke på "Næste". Klik på din .pst og derefter hit "Næste". Indtast stien til og navnet på den .pst du ønsker at overføre og klik derefter på "Næste". Vælg den mappe, du ønsker at importere. Klik på "Afslut" når du er færdig.


relaterede artikler