Sådan ændre baggrunden i Windows Movie Maker

September 29

Oprettelse anden titel baggrunde i Windows Movie Maker går en lang vej mod at forbedre den visuelle kvalitet af en film. Du kan ændre baggrunde til din titel eller kreditter film sektion lige så let som du kan redigere nogen af ​​dine hjemmevideoer. Du kan oprette din egen kunstneriske baggrund ved hjælp af digital billedbehandling software. Du kan også bruge et foto, du kan lide eller vælge en foruddefineret baggrund at bruge som din film titel dias eller kreditter slide billede.

Instruktioner

1 Åbn Windows Movie Maker. Klik på "File" og "Import Media." Vælg det billede, du har oprettet i dit digital billedbehandling software eller vælge noget andet billede ved at klikke på knappen "Gennemse". Klik på "Importer" og vent til billedet skal vises i det øverste vindue center import.

2 Vælg "Story Board" knappen fra midten af ​​vinduet. Træk og slip det importerede billede fra den øverste import vinduet til begyndelsen eller slutningen af ​​historien bord - afhængigt af hvor i den film, du ønsker, at billedet skal vises.

3 Klik på "Timeline" knappen i midten af ​​vinduet for at ændre det fra historien bord udsigt til tidslinjen visningen. Klik på billedet på tidslinjen, og træk den til højre eller venstre for at udvide eller reducere den tid baggrundsbilledet vises i filmen.

4 Vælg "Titler og Credits" fra de opgaver, der er tilgængelige i den øverste rude. Vælg "Tilføj titel til det valgte klip", eller vælg "Føj Credits til det valgte klip." Vent på tekstfeltet for at dukke op og skrive i din titel eller kreditoplysninger. Klik på "Udført".

5 Afspil videoen for at sikre det spiller den måde, du ønsker. Foretag tidslinje justeringer, hvis det er nødvendigt.


relaterede artikler