Sådan Grab adresse Kontakter ud af en hjemmeside

September 28

Sådan Grab adresse Kontakter ud af en hjemmeside


Indsamling adresseoplysninger - eller oplysninger, for den sags skyld - fra flere virksomhed eller personlige hjemmesider kan være en kedelig og besværlig proces. Hvis du har fået til opgave at indsamling en liste med kontaktoplysninger fra internettet til markedsføring eller forskning, gøre dit liv en hel del lettere og spare tid ved at bruge så mange genveje og omgåelser, som du kan finde. Den første og vigtigste lektie at lære, er, at du ikke behøver at skrive ud adresser i fuldt omfang.

Instruktioner

1 Start din database eller regnearksprogram og åbne et nyt projekt.

2 Formater dit dokument så du kan indtaste specifikke adresseoplysninger på en organiseret måde. Opret kolonner for navnet på det firma eller hjemmeside, bygning nummer, vejnavn, stat, land (om nødvendigt) og postnummer.

3 Naviger til de websteder, du ønsker at fange adresseoplysninger fra og kigge efter en "Kontakt" eller "Kontakt os" link. Hvis det websted, du har besøgt ikke har en kontakt side, skal du rulle ned til bunden af ​​hjemmesiden. Mange virksomheder offentliggøre kontaktoplysninger her.

4 Klik ud for den del af adressen tekst, du vil fange og trække markøren hen over skærmen for at fremhæve det.

5 Højreklik på den markerede tekst og vælg "Kopier".

6 Maksimer din database eller et regneark, skal du klikke på det felt, du vil optage de oplysninger, du lige har kopieret, skal du højreklikke og derefter vælge indstillingen "Indsæt".


relaterede artikler