Sådan opdaterer kontaktoplysningerne på Go Daddy

April 14

Go Daddy er en online virksomhed, der leverer tjenesteydelser i Web hosting, SSL sikkerhedscertifikater og registrering af domænenavne. Go Daddy tilbyder kunderne en konto management dashboard de kan bruge til at styre deres forskellige produkter. Den lader også brugerne foretage ændringer og opdateringer til deres personlige og kontaktoplysninger. Opdatering ens kontaktoplysninger tager kun et par skridt.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og gå til Go Daddy (se Resources). Indtast dit brugernavn og din adgangskode øverst på siden for at logge ind i account manager.

2 Se til venstre, og klik på "Min konto" og "Kontoindstillinger".

3 Se til højre på siden for en web formular med titlen "Account Owner Information." Foretag ændringer til denne formular til at opdatere dine personlige og kontaktoplysninger. Klik på "Gem ændringer", når du er færdig.

4 Kig i midten af ​​skærmen under "Administrer dine kontoindstillinger." Klik på forskellige links for at få adgang til andre kontooplysninger, du gerne vil ændre. For eksempel, skal du klikke på linket "Account Security Information" for at opdatere din e-mail og loginoplysninger.

5 Klik på knappen "Gem ændringer", når du er færdig.


relaterede artikler