Sådan foretages fejlfinding en Dell LCD-skærm

November 12

Sådan foretages fejlfinding en Dell LCD-skærm


Dell LCD-skærme vise videoen som anvist af en computers skærmkort. Ligesom andre LCD-skærme, lider Dell LCD-skærme fra emner som tomme skærme, ulæselig tekst, døde pixels og dårlig billedkvalitet. Mange af disse problemer kan afhjælpes ved fejlfinding problemer uden for skærmen, såsom ulæselig tekst og dårlig billedkvalitet. De andre udestående spørgsmål er problemer med mulige fysiske eller software-indstillinger i indstillingerne for operativsystemet eller grafikkort.

Instruktioner

Misfarvet / Dead Pixels

1 Se på LCD og kontrollere, om en misfarvet prik eller to. Dette kaldes død pixel (s).

2 Sluk for LCD og forsigtigt "massage" prikken (r) ved at skubbe ind i skærmen blidt med din finger og fjerne det.

3 Tænd LCD igen for at se, om misfarvning er væk.

4 Tryk forsigtigt mod misfarvning / døde pixels, mens skærmen er på at se, om misfarvning / døde pixels er væk.

Skærmen er Blank - Scenarie 1

5 Se på skærmen at se om det bliver tom, så snart computeren starter styresystemet. Skærmens opløsning er indstillet for lavt eller for højt, mens i operativsystemet.

6 Start computeren i "Aktiver VGA-tilstand" ved at trykke på "F8" -tasten før operativsystemet indlæses. Når computeren belastninger, skal du højreklikke på skrivebordet og gå til "Egenskaber" og venstre-klik. "Display Properties" vil indlæse.

7 Klik på fanen "Indstillinger" på den yderste højrefløj i menuen og derefter justere toggle bar i nederst til venstre i menuen. Klik på "OK" to gange for at acceptere indstillingerne.

8 Genstart computeren i den nye resolution at skifte bar var indstillet til.

9 Se din skærm for at sikre det ikke går tom igen.

Skærmen er tom - Scenarie 2

10 Kontroller skærmen for at se, om det er tomt, uanset hvilken video stik skubbes ind i grafikkortet.

11 Luk computeren ned. Ground dig selv ved at røre chassiset at aflade eventuel statisk du måske være lastet. Dette forhindrer dig i at beskadige komponenterne med statisk elektricitet.

12 Åbn computerens kabinet. Skru anker skruen på grafikkortet, skifte det ud med arbejdsmiljøet skærmkort og prøv skærmen igen.

13 Installer de rigtige drivere til arbejdsstedet grafikkort og se din skærm for at sikre det ikke går tom.

Ulæselig tekst og dårlig billedkvalitet - Scenarie 1

14 Tjek teksten på skærmen for at se, om teksten er meget lille, mens billedet vises fint.

15 Højreklik på skrivebordet og gå til "Egenskaber" og venstre-klik. Menuen "Egenskaber for skærm" vil indlæse.

16 Klik på fanen "Indstillinger" på den yderste højrefløj i menuen og derefter justere toggle bar i nederste venstre af denne menu til den ønskede opløsning. Klik derefter på "OK" og godkende indstillingerne igen ved at klikke på "OK."

17 Genstart computeren, hvis det er nødvendigt. Kontroller teksten og billedet på skærmen. Hvis teksten og billedet er pixeleret, indstillingen opløsning for LCD er for stor.

18 Gentag trin 2 til 4, indtil du finder en kompatibel opløsning indstilling.

Ulæselig tekst - Scenarie 2

19 Kontroller skærmen for at se, om teksten virker lidt fuzzy.

20 Tænd ClearType. Højreklik på det tomme område på skrivebordet, og derefter venstre-klik på "Egenskaber". Menuen "Egenskaber for skærm" vil indlæse.

21 Venstre-klik på fanen "Udseende" og venstre-klikke på knappen "Effects". Windows vil vise menuen "effekter".

22 Venstre-klik på "Brug følgende metode til at udjævne kanter på skærmskrifttyper" valgmulighed og derefter til venstre på "ClearType" fra drop-down listen. Klik på "OK" to gange og ClearType vil aktivere.

23 Kontroller skærmen og sørg tekstens udseende på skærmen er klar.

Overvåg Blank / Ingen strøm

24 Kontroller skærmen for at se, hvis det viser på overhovedet.

25 Udskift skærmens strømforsyning med en arbejdende strømforsyning og teste skærmen.

26 Test arbejder adapteren i en anden stikkontakt, hvis skærmen stadig ikke vil tænde.

27 Udskift hele skærmen, hvis hverken strømadapteren eller stikkontakt er brudt.

TIPS

  • Dell LCD-skærme vil som standard til de mest optimale indstillinger for computeren. Hvis teksten er for lille, så prøv at installere Dell LCD-skærm software til at se, om der er ekstra muligheder for at rumme udvide teksten uden at gå på kompromis med opløsningen.
  • Installer software til Dell LCD-skærme for at få Dell-angivne indstillinger. Disse indstillinger vil typisk optimere skærmens display.
  • Hvis en Dell LCD-skærm helt mislykkes, skal du ikke tage det fra hinanden for at ordne det. Der er mange forskellige dele i LCD, såsom kondensatorer, der holder elektriske ladninger. Disse kan alvorligt skade dig.
  • Nogle Dell LCD-skærme har en USB-port. Sæt ikke nogen perifere komponenter i et slot, der er brændt ud, eller du risikerer at miste komponenten og skærm, hvis havnen kortslutninger. En udbrændt USB-port vises svedet, og der vil være synlige brænde mærker omkring det.