Sådan oprettes Art Med Microsoft Paint

May 3

Microsoft Paint er enkle design software, der leveres som standard på Windows-computere. Mens Paint ikke har så mange design værktøjer som populære grafiske programmer som Adobe Photoshop, er det tilstrækkeligt at skabe enkle illustrationer.

Grafisk kunst skabt i Microsoft Paint kan gemmes i flere forskellige billede filtyper, herunder JPEG og GIF, som gør det muligt at bruge Paint-skabte designs i andre grafiske programmer og på hjemmesider.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Paint. Det Paint-programmet findes i "Tilbehør" mappe i menuen "Start".

2 Tilpas størrelsen på lærredet, der vises som hvide plads i Paint skærmen. Klik på den lille blå firkant på højre side af lærredet og træk til højre eller til venstre for at indsnævre eller udvide lærredet vandret; klikke på det tilsvarende blå firkant i bunden af ​​lærredet og træk opad eller nedad for at afkorte eller forlænge lærredet lodret. For at justere både bredde og højde samtidig, skal du klikke på den blå firkant i nederste højre hjørne af lærredet og træk diagonalt indad eller udad.

3 Brug formen værktøjer til at tegne grundlæggende former på Paint lærred. Der er flere formværktøjer til rådighed i Paint, herunder en ellipse, et rektangel, og en polygon. Klik på formen værktøj på værktøjslinjen for at aktivere den, og klik derefter på et vilkårligt sted på lærredet med musen, holde knappen nede og træk musen for at tegne formen. Skift tykkelsen af ​​form linjer ved at vælge en linje bredde under knapperne form værktøj.

4 Tegn frihånd design med malerpenslen og blyant værktøjer. Klik på et af værktøjerne på værktøjslinjen, klik på lærredet, hold museknappen nede og træk musen for at skabe nogen form eller design. Skift penselform ved at vælge en af ​​indstillingerne beneath knapperne form værktøj.

5 Udfyld alle former eller baggrunden bag dit design med "Fyld Med Color" værktøj. Vælg malingen spand fra værktøjslinjen, klik en gang inde i en form til at udfylde den med farve eller en gang på baggrund af billedet til at fylde baggrunden med farve.

6 Tilføj tekst til grafik med tekstværktøjet. Klik på "A" knap, der vises på værktøjslinjen, og klik derefter på et vilkårligt sted på lærredet for at oprette en tekstboks. Indtast direkte ind i feltet. Højreklik i boksen til enhver tid og vælg "Tekst Toolbar" fra menuen der kommer op for at se yderligere skrifttypeindstillinger.

7 Gem billedet via menuen "Filer". Vælg "Gem" eller "Gem som", søge efter en mappe, indtast et navn på filen, vælge en filtype fra drop-down liste, klik derefter på knappen "Gem".

TIPS

  • Vælg farver fra farveprøver i toppen af ​​Paint-vinduet. Du kan vælge en ny farve til enhver tid; Det vil gælde for ethvert værktøj, du vælger.

relaterede artikler