Hvordan man tegner Cool Graffiti ved at skrive BLOKBOGSTAVER

September 3

Hvordan man tegner Cool Graffiti ved at skrive BLOKBOGSTAVER


Brug din computer til at vise dine "tagging" færdigheder uden frygt for at blive idømt en bøde eller arresteret af tegning blok brev graffiti igennem et par softwareprogrammer. I Photoshop del af Adobe Creative Suite-pakke, vil du være i stand til at skabe detaljerede, realistiske graffiti bogstaver, der ligner de kunstneriske tags ses på byens gader. I computerens Microsoft Paint, der følger med installationspakken, vil du være i stand til at trække basisblok brev graffiti med et værktøj, der rent faktisk ligner en aerosol spraydåse. Hver tager kun et par klik med musen og et kort stykke tid.

Instruktioner

Brug af Photoshop

1 Åbn Photoshop og klik på "Filer" og derefter klikke på "Ny". Navngiv filen "BlockLetters" og vælge de dimensioner, du foretrækker. Skift "Mode" til "RGB Color" og vælg "Transparent" fra "Indhold", og klik på knappen "OK". Klik på "View" og "Tilpas på skærm", som giver dig mere plads til at tegne.

2 Klik på "Paintbrush" værktøj på "Funktioner" paletten i venstre side af skærmen. Bemærk en ny værktøjslinje i toppen af ​​skærmen. Træk ned menuen "Brush", og vælg en af ​​de spredning børstehoveder, såsom # 23, # 36 eller # 44.

3 Dobbeltklik på den øverste venstre farvet boks i "Color Picker" i "Funktioner" paletten, og vælg derefter en maling farve til omridset af dine blokbogstaver. Hold markøren over feltet "BlockLetters", og bemærker det skifter til spray design. Tegn en skitse af den første blok bogstav. Bemærk fuzzy kanter ligesom graffiti maling har sivet ind i væggen.

4 Klik på "Fyld" værktøj, der ligner en deponering maling kan (frivilligt: ​​Skift maling farver i "Color Picker", hvis du ønsker en anden indvendig farve til blokbogstaver). Hold markøren over indersiden af ​​blokken brev og bemærk den ændres til maling kan. Klik en gang og indersiden af ​​brevet fyldes med farve.

5 Vælg et andet maling farve, og klik på "Paintbrush" værktøj igen. Denne gang, skal du markere feltet "Wet Edges" på den øverste menu. Tegn en anden blok brev omrids og bemærk forskelle; dette brev kontur er noget gennemsigtigt, lade baggrunden show igennem, som er, hvordan graffiti kan se på en mørk eller mur.

6 Klik på "Fyld" værktøj igen, ændre maling farver og skub "Opacity" øverst på skærmen til 50 procent, og klik inde i brevet kontur. Også, fyldes med en semi-transparent maling.

7 Gentag for at fuldføre din graffiti blokbogstaver, gem filen ved at klikke på "File", "Gem som" og vælge "GIF" fra "Format" drop-down menuen.

Brug Paint

8 Åbn Paint og klik "Image" og derefter "Egenskaber". Indstil din foretrukne dimension størrelser for graffiti og klik på "OK" knappen. Klik på "Image" menuen igen og fjern markeringen i "Draw Opaque" valgmulighed. Hvis det allerede er markeret, bare lade det være som det er.

9 Klik på "Vis" og derefter "Zoom" og derefter "stor størrelse." Dette blot giver dig mere plads til at tegne; det ikke øger dit billede størrelse.

10 Klik på "spraydåse" på "Funktioner" paletten i venstre side af skærmen. Vælg den mindste hvirvel sprøjtehovedet under det og en maling farve fra "Color Picker" nederst på skærmen.

11 Tegne omridset af den første blok bogstav. Skift maling farver og tegne et andet brev, fortsatte indtil du udfylde dit design. For at få mere koncentreret maling, tryk og hold ned din musetast.

12 Gem filen ved at klikke på "File" og derefter "Gem som". Giv filen et navn og destination på computeren, vælg derefter "GIF" fra "Gem som type".

TIPS

  • Hver af de trin har du gemme dine graffiti breve som "GIF" extensions, fordi "GIF" er de eneste filer, der understøtter gennemsigtige baggrunde. Dette giver dig mulighed for at tage din graffiti blokbogstaver og tilføje dem til en mur billede, gadebillede eller anden baggrund og ikke har den uigennemsigtige, hvide blok bag det. Hvis du bare skitsering rundt og er ligeglad gennemsigtighed, kan du gemme din fil som enhver udvidelse, du foretrækker. Du kan også springe "Draw Opaque" skridt i Paint og vælg "White" som din "Indhold" baggrunden, når opsætning af din Photoshop-fil.