Sådan Slet historie fra Google Address Bar

March 19

Sådan Slet historie fra Google Address Bar


Fra 2010, har Google blevet den mest populære søgemaskine på planeten. Millioner af mennesker bruger deres værktøjslinjer og adresse barer hver dag. Når du skriver web-adresser til Google adresselinje, din browser gemmer adresse for at gøre det nemmere at finde senere. Denne funktion er en bekvemmelighed for de fleste, men det kan give problemer. Adresselinjen historie kan dele private oplysninger fra din web-session med andre mennesker. For at undgå denne mulighed er det vigtigt at vide, hvordan at slette historie fra Google adresselinjen fra 2010 versioner af de mest populære browsere.

Instruktioner

Internet Explorer 8

1 Klik på menuen "Funktioner" øverst i skærmbilledet. Det bør være lige over adresselinjen.

2 Gå til "Slet browserdata" og klik på det.

3 Tjek både "Historie" og "formulardata" bokse for at rydde alle historie fra adresselinjen.

4 Klik på "Slet" for at fjerne alle adresselinjen historie.

Firefox 3.6

5 Vælg menuen "Funktioner" øverst på skærmen, over adresselinjen.

6 Klik på "Ryd historik" i menuen "Funktioner".

7 Vælg hvor meget af din historie, du gerne vil rydde ved at vælge drop down menuen "Time interval til at klare."

8 Vælg rullemenuen "Detaljer" og kontroller "Browsing & download History" og "Form & Søg Historie" bokse.

9 Klik på "Ryd nu" nederst i vinduet for at slette alle adresselinjen historie for den tidsperiode, du har angivet.

Google Chrome

10 Vælg menuen "Funktioner" øverst i skærmbilledet. Det vil være repræsenteret af et lille billede af en skruenøgle.

11 Vælg "Under the Hood" fanen.

12 Gå til "Ryd browserdata" og markere feltet "Ryd browserdata".

13 Vælg hvor meget af din historie, du vil slette, ved at klikke på "Ryd data fra denne periode" menu.

14 Klik på "Ryd browserdata" for at slette historie fra hele tidsperiode, du har angivet.

TIPS

  • Kun Google og Firefox gør det muligt at slette bestemte tidsområder data. Hvis du kun har brug for at slette en del af din historie, overveje at bruge disse browsere.
  • Disse instruktioner er for specifikke versioner af de anførte browsere. Vær forsigtig, når du ændrer på din computer, da det kan resultere i software problemer. Sørg for at du er klar til at slette din adresse bar historie før at gøre det. Når det er slettet, kan det ikke hentes.

relaterede artikler