Sådan udskriver en stak konvolutter med en inkjet-printer

August 5

Udskrivning af etiketter, billeder og adresser på kuverter er en god måde at spare tid og tilføje et professionelt udseende til enhver udgående post. Uanset om det er et personligt brev til en ven eller en virksomhed genoptage du sender breve til en arbejdsgiver, mulighed for at udskrive billeder og tekst på en konvolut åbner op for en hel verden af ​​muligheder. Hvad du lægger inde kuverter kan udtrykker, hvem du er. Hvorfor ikke sætte det samme selvudfoldelse på konvolutten så godt? I nogle tilfælde, arbejdsgivere, redaktører og talent agenter muligvis ikke åbne mange af de breve, de modtager på daglig basis. Gør din kuvert skiller sig ud! Eller bare spare dig selv fra hånd kramper du ville få fat på en gigantisk stak konvolutter. Følg disse instruktioner for at lære, hvordan du udskriver en stak konvolutter med en inkjet-printer.

Instruktioner

1 Find konvolutsprækken på printeren. På de fleste printere, er konvolutsprækken placeret på bagsiden højre sektion af udskriftsbakken.

2 At indlæse og udskrive konvolutter én ad gangen, blot skubbe konvolutten ansigt ned i konvolutsprækken indtil den stopper, derefter udskrive.

3 For at indlæse en hel stak konvolutter på en gang, skal du fjerne alle andre papirer fra printeren.

4 Stak konvolutterne jævnt. Stakken skal vende nedad med back klapper opad.

5 Med toppen af ​​konvolutterne mod venstre, placere stakken med konvolutter i papirbakken.

6 Alle printere har plastic papirstyrene. Disse dias venstre til højre og op og ned, så du kan manipulere højden og bredden af ​​papirbakken. Skub disse papirstyrene, indtil de holder stakken med konvolutter fast uden at bøje dem.

7 Sørg for, at du justerer printerindstillingerne på det dokument, du udskriver. De fleste programmer har flere kuvert indstillinger. Vælg den indstilling, der passer dig og ramte print.

TIPS

  • Udskriv ikke dem alle med det samme. Udskriv én konvolut fra stakken. Sørg for, at det ser lige før du fortsætter med at udskrive resten. Det er ofte vanskeligt at afbryde en udskrift, når det er allerede i gang uden at forårsage papirstop eller marmelade.
  • Hvis du har problemer med papirstop og / eller syltetøj, prøv tucking flapperne i hver kuvert. Dette er tidskrævende, men vil sandsynligvis løse problemet. Undgå at bøje eller krølle konvolutten mens du gør dette.
  • Brug nye konvolutter. Konvolutter, der er bøjet, krøllet, buede eller ødelagt på nogen måde vil skabe problemer. Hvorfor udskrive professionelt udseende kuverter på gamle eller beskadigede konvolutter i første omgang? En anden fordel, der kommer fra at købe friske kuverter er, at mange af dem kommer med printeren lastning oplysninger.
  • Brug kun papirkonvolutter! Brug ikke konvolutter med klare plast vinduer. Brug ikke konvolutter med metalliske binder, stikben eller snaps. Disse vil hage og forårsage papirstop. De metalliske stykker kan også forårsage uønsket kontakt skade inde i printeren.

relaterede artikler