Min Toshiba Vil ikke lukke ned

July 4

Min Toshiba Vil ikke lukke ned


Din Toshiba bærbar computer kører en version af Windows-operativsystemet, som ikke vil lade computeren til at slukke, hvis et program ikke er lukket. Selv hvis du har lukket alle programmer, du arbejder på, nogle gange en baggrund proces vil undlade at lukke ordentligt, så din computer kontinuerligt vil vise en meddelelse om, at Windows er ved at lukke. Du kan tage nogle skridt til at lukke din bærbare computer, når dette sker.

Instruktioner

1 Tryk på "Ctrl" og "Alt" og "Slet" på tastaturet på samme tid. Dette bør starte vinduet Jobliste. I nyere Windows-systemer, kan det være nødvendigt at klikke på "Start Task Manager".

2 Klik på fanen "Programmer" og klik på et program på listen. Klik på "Afslut proces", og bekræft, at du vil have processen afsluttet.

3 Luk computeren ned gennem menuen "Start" igen, hvis det ikke genoptages lukning automatisk, når programmer er lukket.

4 Tryk på og hold den nede i mindst 10 fulde sekunder for at tvinge den bærbare computer til at lukke ned, hvis Jobliste metode ikke virker, eller hvis du får nogen respons på at trykke på "Ctrl", "Alt" og "Del".

5 Kig på strøm lys på den forreste kant af din computer. Hvis tvunget nedlukning med afbryderknappen fungeret, vil disse alle være mørkt.

6 Tag din bærbare computer, hvis din strømindikatoren stadig blinker periodisk, hvilket indikerer, at computeren er i dvaletilstand i stedet for off.

7 Fjern batteriet ved at dreje den bærbare computer over og trykke batteridækslet låsen i den retning, som pilen ved siden af ​​låsen. Nogle modeller har to låse, som du skal trykke på samme tid. Træk batteriet helt ud af åbningen.

8 Tryk på afbryderknappen en par gange for at dræne enhver resterende kapacitet. Dette vil lukke systemet ned helt. Lad computeren til at hvile i omkring et minut, og derefter udskifte batteriet, og sæt det i igen, hvis det ønskes.

TIPS

  • Windows kan vise en fejl skærmen, næste gang du genstarter computeren. Derfra kan du vælge at genstarte computeren normalt eller i "fejlsikret tilstand."
  • Hvis du tvinger en genstart, kan du miste gemte data.

relaterede artikler