Sådan oprettes en startdiskette til Apple

December 31

Sådan oprettes en startdiskette til Apple


Alle Apple-computere kommer med evnen til at udpege en start up disk. Mens Mac'er sælges med en opstart disk, kan du oprette en anden opstart disk, hvis du partitionere din harddisk i to separate dele og installere et andet operativsystem. Oprettelse af en opstart disk på en Apple er nemt. Partitionering din harddisk til at oprette disken vil betyde, at du er nødt til at sikkerhedskopiere dine data.

Instruktioner

1 Åbn "Disk Utility." Disk Utility er i Hjælpeprogrammer / mappen Programmer (Ref. 1).

2 Vælg din harddisk fra listen over drev i venstre side af vinduet (Ref. 1).

3 Klik på "partitioner" fanen (Ref. 1).

4 Klik på "+" for at tilføje en partition (Ref. 1).

5 Skub bar i bunden af ​​den nye partition til den ønskede størrelse opstart disk til at være (Ref. 1).

6 Vælg et filsystem type til den nye opstart disk. Vælg Mac OS Extended (Journaled) for en Mac OS og MS-DOS til en Windows-baseret operativsystem (Ref. 1).

7 Klik på "Anvend" og vente på partition, der skal foretages.

8 Installere et operativsystem på den nye partition. Gå til "Systemindstillinger" i Apple-menuen og klikke på "Start Disk." Vælg den nye partition. Indsæt operativsystemets dvd'en i det optiske drev, og tryk på "Genstart". Hold "C" tasten, indtil filen belastninger . Følg installationsvejledningen til operativsystemet på din nye opstart disk.

TIPS

  • Sådan ændrer du din opstart disken igen gå ind i "Systemindstillinger" i Apple-menuen og klikke på "Start Disk." Vælg en anden opstart disk og tryk på "Genstart".
  • Altid sikkerhedskopiere dine data, før du opretter en ny partition (Ref. 1).

relaterede artikler