Min Toshiba tastatur fungerer ikke med Windows

June 30

Min Toshiba tastatur fungerer ikke med Windows


Problemer med en Toshiba tastatur arbejde med din Windows-operativsystemet kan være forårsaget af et problem med tastaturet hardware selv, med forbindelsen til pc'en, eller med softwaredrivere er designet til at styre kommunikationen til og fra enheden. Fejlfinding hver af disse potentielle problemer i tur til at identificere årsagen til fejlen, og en passende løsning.

Tilslutninger

Hvis du bruger et eksternt tastatur, dobbelttjekke forbindelsen mellem tastaturet og PS / 2 eller USB-port på pc'en ved hjælp af en anden port eller en anden tilslutningskabel, hvis det er muligt, at isolere årsagen til problemet. Forsøg på at komme ind i BIOS ved at trykke på en tast - typisk "Del" eller "F2" - som computeren starter op. Hvis dette virker, det tyder et problem med Windows i stedet tastaturet selv. Hvis der ikke er noget svar, er det sandsynligt, at tastaturet er defekt, i hvilket tilfælde du har brug for at reparere eller udskifte det.

Windows-indstillinger og drivere

Åbn linket "Skift tastatur eller anden inputmetode" i Kontrolpanel til at kontrollere, at du har de korrekte tastatur og sprogindstillinger. Følg "Vis enheder og printere" linket i Kontrolpanel for at se de tastaturer detekteret af Windows - højreklik på et tastatur ikon og vælg "Keyboard indstillinger" for at opdatere enhedsdrivere, se diagnostiske oplysninger, justere tastaturmuligheder og starte Windows "indbygget fejlfinding. Opdatering af enhedsdrivere sikrer de nyeste kompatibilitet rettelser og bug patches anvendes.

Laptop Keyboard

Hvis du oplever problemer med et indbygget tastatur på en Toshiba bærbar, den egentlige årsag til problemet er mere sandsynligt, at fysiske skader snarere end tilslutning eller driver problemer. Hvis det er muligt, teste et eksternt tastatur for at se om det udviser det samme problem - hvis tastaturet fungerer uden problemer, har den bærbare tastatur sandsynligvis blive beskadiget på en eller anden måde. Hvis du har besluttet, at din Toshiba laptop tastatur er defekt, skal du besøge pcrepair.toshiba.com for detaljer om hvor du kan få din hardware udskiftes eller repareres.

Andre Fejlfindingstrin

Som hovedregel opdatere din Windows-operativsystem med de nyeste opdateringer og patches via Windows Update nytte i Kontrolpanel den. Hvis du har andre hardware periferiudstyr tilsluttet computeren, er der en lille chance en af ​​disse er en årsag med tastaturet, så prøv at frakoble enhederne en efter en for at se, om problemet er løst. For yderligere hjælp, kan du besøge den officielle støtte sektion af Toshibas hjemmeside på toshiba.com, og det officielle Microsoft support portal på support.microsoft.com. Når du søger om hjælp, indeholde så mange oplysninger som muligt om din hardware og operativsystem.