Hvordan man laver en Widget Vis kun op på hovedsiden i en Blogger

May 4

Hvordan man laver en Widget Vis kun op på hovedsiden i en Blogger


Når du har flere sider i din Blogger blog, kan du finde en instans, når du ønsker visse widgets til at dukke op på hovedsiden, men ikke på de andre sider. Uanset om det er at rydde rod, reducere gentagelser af information, der allerede er opført på siden eller af andre grunde, udføre denne opgave kræver, at du justerer nogle af HTML-koden på din blog.

Instruktioner

1 Log ind på din Blogger-konto og klik på "Design" fra "Dashboard".

2 Find den widget, du ønsker at skjule fra listen over emner i blogs sidebjælke. Klik på "Rediger" for at åbne den.

3 Klik på den webadresse, der vises i pop op-boks, indtil du kommer til slutningen. Kig på det sidste ord eller gruppe af ord, der følger den endelige "=" tegn. Afhængigt af widget, kan dette være noget lignende "Profile1" eller "Image2." Notér disse ord - de er identifikationen for din widget. Klik på "Annuller" for at lukke widget.

4 Klik på "Rediger HTML" fra nær toppen af ​​"Layout / Design" side.

5 Klik på "Hent Full Template" fra nær toppen af ​​siden. Da du kommer til at være at ændre din HTML-skabelon, du ønsker at sikre, at du har en backup i tilfælde af du rod noget op.

6 Klik på boksen "Udvid widget-skabeloner", og derefter rulle gennem HTML-koden under "Rediger skabelon", indtil du finder identifikationskodens du identificeret, da du åbnede widget i trin 3. Din widget kode bør indledes med tekst, der hedder "< b widget id = ".

7 Kig efter den kode, der hedder "b: includable" et sted efter din widget s id. Skriv følgende kode lige efter denne tekst: "<b: hvis cond = 'data: blog.url == data: blog.homepageUrl'>".

8 Rul lidt længere ned, indtil du finder "</ includable>" kode. Skriv "</ b: hvis>" lige før det.

9 Klik på "Gem skabelon" nederst i boksen "Rediger skabelon".

TIPS

  • Hvis du gør rod op din skabelon, gå til din "Downloads" mappe og kopiere koden som det vises i den fil, du gemte. Du kan derefter slette den kode, der vises i "Rediger skabelon" vindue og indsæt i den kode, du gemte.

relaterede artikler