Hvad gør man hvis man bliver hacket når Brug Wi-Fi?

December 2

Hvad gør man hvis man bliver hacket når Brug Wi-Fi?


Mens du bruger trådløst internet, kan du blive offer for en hacker. Trådløse forbindelser, der ikke er sikret gør det nemt for en kriminel at få adgang til dine personlige oplysninger og til at tage kontrol over din computer. Den bedste måde at beskytte dine oplysninger er at tage sikkerhedsmæssige forholdsregler før brug af Wi-Fi. Hvis du allerede har været hacket, bør du stoppe skaden så hurtigt som muligt.

Fjern personlige oplysninger

Hvis du har hacket, mens du bruger Wi-Fi, skal du ikke indtaste personlige oplysninger. Hackeren kan ikke har fået adgang til personlige oplysninger endnu, men hvis du indtaster adgangskoder eller kreditkortnumre over trådløs forbindelse, kunne hackeren se dem og stjæle dine personlige oplysninger. Generelt aldrig indtaste personlige oplysninger, medmindre hjemmesiden er sikker, med "https:" i starten af ​​webadressen, men hvis du ved, du er blevet hacket ikke indtaste personlige oplysninger overalt.

Slå Wi-Fi

Sluk din Wi-Fi-forbindelse, hvis du mener du er blevet hacket. Hvis du deaktiverer den trådløse forbindelse, vil hackeren ikke kunne fortsætte med at se, hvad du har på din computer. Skader har måske allerede fundet sted, især hvis hackeren installeret software på din computer, men hvis du fange sikkerhedsbrud hurtigt kan du forhindre yderligere indtrængen.

Tjek dine konti

Fra en sikker forbindelse, kontrollere dine konti, at hackeren kan have fået adgang til. Hvis intet synes mistænkte med dine konti, fortsætte med at overvåge dem. Kontakt forretningen, hvor du har din konto, og informere dem om, at du er blevet hacket, og at der kunne være et potentiale for bedrageri. Hvis en hacker har brugt din konto, såsom et kreditkort, kan du være i stand til at bestride afgifterne med selskabet.

Overvåg din Credit

Se og overvåge dit kredit rapport til at kontrollere for mistænkelig aktivitet. Hvis hackeren har adgang til din finansielle oplysninger, spørg kreditoplysningsbureau at oprette en alarm bedrageri på din kredit rapport, så hackeren ikke kan forårsage yderligere skade.

Rapporter Hack

Kontakt de lokale myndigheder til at indberette angrebet. Du bør også informere den person, der kører det trådløse netværk, hvor du var hacket til at lade ham vide om angrebet. Du kan tage yderligere skridt til at rapportere hack ved henvendelse til Federal Trade Commission, hvis dine personlige oplysninger er blevet stjålet, og kompromitteret.