Sådan får du adgang Store Data Ved hjælp af en Look-Up Table

December 17

Microsoft Access-databaser hjælpe dig med at håndtere store mængder data. Dataene tilføjet til databasen med tabeller og former. For at hjælpe med indtastning af data, oprette look-up felter i dine tabeller for at give brugere drop-down lister over værdier at vælge fra. Værdierne fra drop-down listen kan eksistere i en anden tabel i databasen. Når look-up felt er defineret, vil det eksistere i tabellen og former.

Instruktioner

1 Open Access 2010 og vælg en database. Klik på fanen "Filer" og vælg "Åbn". Gennemse filer og finde databasen. Klik databasen og vælg "Åbn" -knappen.

2 Gennemgå tabellerne i navigationsruden. Beslut hvilken tabel bliver look-up værdi. For eksempel, hvis du har en tabel, der indeholder en liste over de salgsaktivitet for din verdensomspændende virksomhed, kan du tilføje et opslagstabelnavn indeholder det land, hvor hver sælger er bosat.

3 Dobbeltklik på salgsaktiviteten tabellen for at åbne den. Klik på den næste tomme spalte. Det er her, landets data vil opholde. Vælg "Fields" fanen og vælg "Mere Fields" knappen. Vælg "Opslag & Reference". Den Opslag Wizard vises.

4 Vælg "Jeg vil have opslagsfeltet at få værdierne fra en anden tabel eller forespørgsel." Klik på "Næste". Vælg den tabel eller forespørgsel, der indeholder opslag værdier for Sales Activity tabellen. I dette eksempel skal du vælge tabellen med de lande. Klik på "Næste". Vælg feltet der indeholder opslag værdi. I dette eksempel skal du vælge "Land Navn" og ">" pil.

5 Vælg en sorteringsrækkefølge for look-up værdier. Dette vil sætte drop-down-værdier i stigende eller faldende rækkefølge. Vælg opslag værdien igen og vælg "Stigende", så landene vil være i alfabetisk rækkefølge.

6 Klik på "Næste". Peg på kolonneoverskriften grænsen. Markøren vil blive en øst-vest pil. Dette er den indikator til at klikke og trække kolonnen til venstre eller højre. Justere bredden af ​​kolonnen. Klik på "Næste".

7 Skriv et navn til denne kolonne, og klik på "Finish". Gennemgå færdige bordet og den nye rulleliste i land kolonnen.