Sådan justeres en gateway bærbar s Touchpad følsomhed

April 5

Justering af touchpad følsomheden på en gateway bærbar lader dig løse og forebygge irriterende touchpad problemer. Ofte touchpad et uheld børstet mens maskinskrivning, hvilket får markøren til at flytte ud af sted. Eller du kan finde dig selv at skulle trykke for hårdt eller for ofte på pegefeltet for at åbne vinduer og programmer. Disse problemer kan løses ved blot at justere touchpad følsomhed indstillinger.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" og dobbeltklik på "Control Panel".

2 Dobbeltklik på "Hardware og lyd" og vælg "Mouse" for at åbne musens egenskaber kassen.

3 Vælg fanebladet "Device Settings". Fremhæv "Synaptic Touchpad" i feltet Enheder ved at klikke på det. Klik på "Indstillinger" knappen under feltet Enheder.

4 Vælg "følsomhed" i feltet egenskaber indstillinger.

5 Klik på "PalmCheck" for at justere følsomheden af ​​pegefeltet for at utilsigtede pensler mod puden, mens du skriver, hvilket får markøren til at flytte. Klik og hold markøren for at justere indstillingen af ​​følsomheden skalaen.

6 Klik på "Touch Sensitivity" for at justere følsomheden af ​​pegefeltet for at tappe. Klik og hold markøren for at justere indstillingen af ​​følsomheden skalaen. En højere rating på skalaen betyder vil være behov for mindre aflytning pres.

7 Klik på "OK" for at gemme dine touchpad indstillinger.

TIPS

  • Hvis du har en ældre Gateway laptop kan du ikke være i stand til at finde på fanen Enhedsindstillinger i musens egenskaber kassen. Du bliver nødt til at gå til Synaptics hjemmeside og hente den nyeste driver til rådighed for din Gateway laptop. Dette vil gøre det muligt for touchpad egenskaber boksen og du vil være i stand til at justere indstillingerne for touchpad følsomhed.
  • Husk, at jo højere touchpad følsomhed rating, jo mere sandsynlighed for utilsigtet markøren bevæger sig.

relaterede artikler