Sådan oprettes PDF-filer via udskrivning

July 26

Sådan oprettes PDF-filer via udskrivning


PDF-filer er ideelle til deling, som de kan ses på enhver computer, uanset hvilken software, der bruges til at oprette dokumentet. Oprettelse af en PDF gennem udskrivning gør det muligt at dele alle printbare fil med et par klik. Mac operativsystemer er bygget med indbygget understøttelse til visning og oprette PDF filer via udskrivning. Windows 7 og andre versioner af styresystemet kræver tredjeparts software, der skal installeres, før du kan udskrive en fil som en PDF.

Instruktioner

På en Apple Computer

1 Åbn det dokument, du ønsker at oprette som PDF. Sørg dokumentet er i endelige udkast. Foretag de nødvendige ændringer til dokumentet. Når du opretter en PDF, vil du ikke være i stand til at foretage ændringer i dokumentet.

2 Klik på "Filer" og derefter "Udskriv". Når dialogboksen Udskriv åbnes, klik på "Gem som PDF". Mac-operativsystemet vil begynde processen med at konvertere dit dokument til en PDF-fil.

3 Vælg en placering for at gemme PDF-filen. En anden dialogboks vil åbne, så du kan navngive PDF-filen og gemme den på din computer. Vælg et beskrivende navn til filen, og klik en filmappe sted at gemme filen.

4 Gennemgå PDF-filen. Naviger til den mappe, hvor du gemte PDF-dokumentet og dobbeltklik for at åbne den. Gennemgå, at dokumentet vises den måde, du forventer.

På en Windows-computer

5 Hent og installer Ghostscript. Dette program giver Windows-computere med det nødvendige sæt drivere til at generere og udskrive PDF-filer. Efter installationen, vil det ikke kræve nogen yderligere handling fra dig. Ghostscript vil arbejde i baggrunden ligesom de drivere, der gør din printer arbejde.

6 Download og installer CutePDF. Dobbeltklik på programfilen og følg installationsvejledningen. Når installationen er færdig, vil programmet blive vist til din computer som printer.

7 Genstart computeren. Ghostscript og CutePDF indlæses med resten af ​​dine standard systemindstillinger.

8 Åbn en fil til udskrivning som en PDF. Klik på "File" og derefter vælge "Udskriv". Når dialogboksen Udskriv åbnes, skal du klikke på valg af printer feltet og vælg "CutePDF Writer" og derefter klikke på "Udskriv". En anden dialogboks vil åbne at du skal vælge en mappe at gemme filen. Angiv filnavnet for PDF, skal du vælge den mappe, hvor du vil gemme dokumentet, og klik derefter på "Gem".