Sådan Erstat HP computer batterier

January 22

Batterier er nogle af de øverste slid ting til din HP bærbar computer. Din bærbare batteri er, hvad beføjelser din computer, når det ikke er sluttet direkte til en strømkilde. Laptop batterier vil med tiden begynder at miste deres evne til at fungere på en opladning med tiden. Når du opdager, at din laptop batteri holder en afgift for gradvist mindre tid, det fortæller dig, at det skal udskiftes. Med et par enkle materialer og flere let at følge instruktionerne, vil du være i stand til at ændre din HP computer batteri på egen hånd.

Instruktioner

Fjernelse af gamle batteri

1 Strøm ned din HP bærbare computer og sørg for at det er taget ud af væggen.

2 Vend den bærbare computer over, så det er bunden vender mod dig, og find kammeret, der holder batteriet. Batteriet kammer vil normalt blive markeret med et standard batteri symbol. Hvis du har problemer med at finde batterikammeret, åbne din brugsanvisning og finde placeringen af ​​dit batteri.

3 Dit batteri vil enten have en lås, du skal åbne med fingrene, eller flere små skruer, der holder den på plads. Brug din skruetrækker til at skrue sagen, eller åbne den med hænderne. Når kammeret er åbent, fjern det gamle batteri og sæt den til side.

Indsættelse din nye batteri

4 Tag din nye batteri fra det er emballage.

5 Undersøg din bærbare computer, og bemærk placeringen af ​​magt kontakter. Sørg for at dit nye batteri er justeret korrekt, og sæt det i din HP bærbar.

6 Udskift dit batteri sag og tilslutte din bærbare computer i væggen. Lad din nye batteri til at oplade i fire til seks timer før brug.

TIPS

  • For at spare på batteriet, skal du sørge for din bærbare computer holdes på en rumtemperatur miljø på alle tidspunkter. Udsættelse for intens varme og kulde vil forkorte batteriets levetid og kræver hyppigere batteri udskiftninger.
  • Når du køber din nye batteri, skal du sørge for at notere de spænding krav til din pc. Hvis computerens batteri underdimensioneret, kan det have en negativ effekt, så som din computer tilfældigt at slukke og nedsat batterilevetid.

relaterede artikler