Sådan Føj Lysbord til Blogger Uden Hosting

December 13

Sådan Føj Lysbord til Blogger Uden Hosting


Blogger er en gratis hjemmeside, der tilbyder blogging tjenester til alle, der ønsker at tilmelde dig. Billeder kan også hostes på Blogger, men hvis du ønsker at en specialiseret layout til dine billeder, du bliver nødt til at bruge et andet program. Et sådant program er Lysbord, som gør det muligt for læserne at se en serie miniaturebilleder og klikke på dem, de ønsker at forstørre. Brug Lysbord også giver din blog for at indlæse hurtigere og kan anvendes uden vært.

Instruktioner

1 Login til Blogger og gå til dit Dashboard.

2 Klik på "Skabelon" og vælg "Rediger HTML".

3 Indsæt følgende linje i Meta-tag i HTML:

<link rel = "stylesheet" href = "css / lightbox.css" type = "text / css" media = "screen">

4 Rul ned til afsnittet i HTML header og indsætte denne i:

<Script type = "text / javascript" src = "js / prototype.js"> </ script>
<Script type = "text / javascript" src = "js / scriptaculous.js? Load = effekter"> </ script>
<Script type = "text / javascript" src = "js / lightbox.js"> </ script>

5 Klik på "Gem skabelon" for at gemme ændringerne.

6 Skriv et indlæg på din blog, der indeholder et par billeder. Du behøver ikke nødvendigvis offentliggøre indlæg, du blot ønsker at bruge dette til at kontrollere, at billederne bliver thumbnails ved hjælp Lysbord.

7 Klik på "Rediger HTML" fanen på bloggen postkasse.

8 Find HTML-koden for det første billede. Det bør have <a> og </ a> tags omkring det. Slet alt fra "<a" tag til højre før "href", og erstatte det med dette: rel = "lightbox"

9 Gem post og få det vist for at se om det virkede. Du kan vælge at publicere, hvis du kan lide eller gemme den som en kladde.

TIPS

  • Det er en god idé (selvom helt valgfrit) til at sikkerhedskopiere din HTML-skabelon, før du foretager ændringer. Denne måde, hvis du gør noget forkert, du kan altid vende tilbage til den oprindelige skabelon. Du skal blot kopiere og indsætte HTML i et tekstbehandlingsprogram som Notepad, før du foretager ændringer.