Sådan sammenligne dublet-filer

June 22

Sådan sammenligne dublet-filer


Nogle gange kan du have to filer, der deler det samme navn, men med forskelligt indhold. Du kan nemt sammenligne to eller flere filer for at finde de reelle forskelle hjælp TextWrangler.

sammenligning Værktøj

Hent den gratis TextWrangler ansøgning fra Bare Bones Software. TextWrangler er en kraftfuld generelle formål tekst editor. Det gør det muligt for dig at åbne to filer og finde forskellene med et par enkle klik.

Undersøg dublet-filer

Åbn "TextWrangler." Fra menuen Søg, vælg "finde forskelle." En dialog vindue åbnes. Klik på "Andet" og navigere til den første fil. Vælg filen. Klik på "Åbn". I den anden boks, klik "Andet" og navigere til den anden fil. Vælg filen. Klik på "Åbn". Når du kan se begge filer i dialogboksen vindue, klik på "Sammenlign".

Processing Forskelle

TextWrangler åbner tre vinduer og fliser dem på skærmen. Øverst til venstre og øverst til højre er de originale filer. På tværs af bunden er et vindue mærket "Forskelle". Der er en beskrivelse af hver opført i dette vindue forskel. Når du klikker på en, vil det blive fremhævet i de øverste vinduer. Man kan også anvende formatet for én fil til en anden ved hjælp af "Anvend" knapperne øverst af "Forskelle" vinduet. Dette giver dig mulighed for at oprette en korrekte fil fra dine dubletter.

Alternativer

Alternative teksteditorer, så du kan sammenligne duplikerede filer omfatter Notepad ++ til Windows pc'er og Emacs til Linux.


relaterede artikler