Sådan Go til en FTP websted Brug Firefox

June 26

Sådan Go til en FTP websted Brug Firefox


File Transfer Protocol, eller FTP, er en standard protokol, der bruges til at kopiere filer mellem computere på et lokalt netværk eller internettet. En FTP site er en netværksbaseret server, der kører FTP-server program, også kendt som en FTP-dæmonen. Du kan bruge en gratis eller kommerciel FTP program til at oprette forbindelse til et FTP-sted og få adgang til filer, eller du kan bruge en webbrowser som Firefox. Firefox vil forbinde til anonyme FTP-servere, som ikke kræver godkendelse, eller du kan logge ind med brugernavn og adgangskode.

Instruktioner

1 Åbn Firefox. Angiv webadressen på FTP-stedet i formatet "ftp://servername.com" eller "ftp://ftp.servername.com"

2 Indtast dit brugernavn og adgangskode til serveren, hvis en godkendelse pop-up vindue vises. Klik på "Husk adgangskode", hvis du vil have Firefox til at udfylde brugernavn og adgangskode, hvis du besøger webstedet igen.

3 Klik gennem mappestrukturen til den eller de filer, du ønsker at downloade fra FTP-serveren. Højreklik på en fil, og klik på "Save Link As". Gå til den placering, hvor du vil gemme filen. Klik på "OK".

TIPS

  • Firefox tillader kun browsing og downloade filer fra FTP-servere. Hvis du ønsker at uploade filer til en FTP-server, skal du bruge en separat FTP-klient eller en Firefox add-on program designet til to-vejs FTP filoverførsler.
  • Du kan sortere filer på FTP-serveren ved navn, størrelse eller når de senest blev ændret. Klik på "Name", "Størrelse" eller "Sidst ændret" for at sortere de filer og mapper.

relaterede artikler