De bedste Specifikationer for at købe en ny computer

September 18

De bedste Specifikationer for at købe en ny computer


Der er en række vigtige specifikationer for at se på, når de køber en ny computer. Der er mange forskellige modeller og typer af computere derude, som kan bruges til forskellige jobs og kreative sysler, så det er vigtigt at tage sig tid til at lære om dem og sørg for at købe en, der er rigtige for dig.

Hukommelse og processor

Mindet om en computer er vigtigt, fordi det fortæller dig, hvor hurtigt computeren vil fungere. Computere med mere hukommelse og hurtigere processorer vil være i stand til at indlæse hjemmesider hurtigere, downloade software hurtigere og fungere effektivt med flere programmer åbne. Multi-gigahertz-processorer er almindelige i de fleste nyere modeller af bærbare og stationære pc'er som af 2010, men computere bliver hurtigere hvert år. Hvis hukommelsen og behandling hastighed er vigtigst for dig, så prøv at købe en af ​​de nyeste modeller.

Operativ system

To operativsystemer bruges på de fleste computere. Pc'er, som de er kommet for at blive kendt, bruger Windows, som består af forskellige drev på skrivebordet og har sin egen måde at navigere til forskellige programmer eller filer, samt lagring eller finde filer. Apples Mac OSX giver brugerne mulighed for at blot klikke på uanset mappe, fil eller et program, de ønsker at få adgang til på skrivebordet eller på værktøjslinjen dock. De fleste computere bruger et af disse operativsystemer, så det er vigtigt at vælge den, du er mest trygge ved at bruge.

Underholdning Capabilities

Det er også vigtigt at overveje, hvad du vil bruge din computer til. Er det strengt for skole eller forretning, eller vil det blive brugt til ting som at se film, brændende musik-cd'er, chatte online eller redigering video? Hvis du bruger en computer til underholdning og kreative sysler, vil du ønsker at have en DVD og cd-drev, som brænder oplysninger til forskellige diske. Mange Apple-computere leveres med indbyggede kameraer, så du kan tale med folk online med lethed. Det kan også være vigtigt at overveje, om du har brug for en computer til at være bærbare, der fører dig til at vælge mellem en stationær og bærbar computer.