Sådan Burn en DVD Video med Undertekster

February 3

Sådan Burn en DVD Video med Undertekster


Mens mange populære film DVD'er kommer med undertekster på flere sprog allerede føjet til disken, ikke alle dvd'er indeholder undertekster. Hvis du har en dvd i et sprog, der ikke er dit modersmål uden undertekster, kan du være i stand til at tilføje undertekster på dit modersmål på egen hånd. Adskillige hjemmesider giver gratis, kan downloades undertekster filer til film fra mange lande rundt om i verden.

Instruktioner

Windows

1 Rip DVD video fra disken, hvis du ikke allerede har videoen gemmes på din computer. At rippe disken manuelt, sætte dvd'en i computerens dvd-drev, og derefter gå til "Start", "Computer" højreklikke på DVD i listen og vælg "Åbn" for at vise de "Video_TS" mappe og "AUDIO_TS "mappe. Højreklik på "Video_TS" mappen og vælg "Kopier" og derefter højreklikke på computerens skrivebord, og vælg "Sæt ind".

2 Gå til en undertitel download site, såsom Mysubtitles, Moviesubtitles eller Opensubtitles, og søge på webstedet for undertekster til den film, du rippet. For at søge på siden for underteksterne, skal du skrive filmens navn i søgefeltet, og tryk på "Enter". Klik på et af de sprog, der kommer op på listen for at hente undertekster til dette sprog.

3 Klik på "Start", "Computer" og dobbeltklik på "Lokal disk (C :)" drev. Gå til "Downloads" mappe, find undertitlen fil, du hentede, skal du højreklikke på filen og vælg "Udpak alle". En tekst fil vil blive udvundet fra zip undertekstfilen og gemmes i "Downloads" mappe.

4 Lad "Downloads" mappe åben på skærmen, og dobbeltklik på "Video_TS" mappe på skrivebordet for at åbne denne mappe så godt. Træk undertitlen fil, du lige udvundet til "Downloads" mappe i "Video_TS" mappe.

5 Download en dvd-brænding program, der kan brænde undertekster til disk. ConvertXtoDVD og Vidmex begge har denne mulighed. Når du har hentet, installere programmet ved at gå til "Downloads" mappe, dobbeltklikke på programfilen og følge installationsvejledningen.

6 Placer en tom DVD-R i DVD-drevet på din computer i stedet for DVD. Start ConvertXtoDVD eller Vidmex og følg vejledningen for at uploade "Video_TS" mappe med undertekster til programmet og brænde filerne til disken.

Mac

7 Placer dvd'en i dvd-drevet, og når computeren genkender disken, vises et ikon med titlen på DVD på Mac-skrivebordet. Hvis en medieafspiller starter automatisk afspilning af disken, stoppe og lukke medieafspilleren. Højreklik på ikonet for den DVD på skrivebordet og vælg "Åbn" for at vise DVD mappe, højreklik på de "Video_TS" mappe, vælg "Copy" og derefter højreklikke på skrivebordet og klik på "Indsæt" for at kopiere "Video_TS" mappe til din computer.

8 Download undertekster til din film fra Mysubtitles, Moviesubtitles eller Opensubtitles. Søg nogen af ​​websteder ved at skrive navnet på den film i søgefeltet på siden og trykke på "Enter". Klik på et sprog for at downloade disse undertekster.

9 Åbn "Downloads" mappe ved at klikke på symbolet for Finder i docking at åbne Finder. For at få adgang til "Downloads" mappe, skal du klikke på dit brugernavn under "Places" på vej i den venstre rude i vinduet Finder og klik derefter på "Downloads" mappe i højre rude. Find undertitlen fil, du hentede og dobbeltklikke på filen for at vise filerne lynes inde.

10 Dobbeltklik på "Video_TS" mappe gemt på skrivebordet for at åbne mappen. Flyt subtitle fil ind i "Video_TS" mappe ved at klikke på filen i "Downloads" mappe, trække den over "Video_TS" vinduet og slippe den ind i vinduet.

11 Brænd DVD ved hjælp af en DVD-brænder program, der kan brænde undertekster. To dvd-brænding programmer, der kan brænde undertekster og arbejde på Mac-computere er Submerge og iSubtitle. Når du installerer programmet, skal du placere en tom dvd i din Mac dvd-drev, starte Submerge eller iSubtitle og følg vejledningen på skærmen for at brænde "Video_TS" mappe tilbage til disk.


relaterede artikler