Hvordan man laver en 3D Blå Print

August 16

Hvordan man laver en 3D Blå Print


Blueprints er grafik, arkitekter og rådgivende ordførere bruger til at definere en struktur, der skal bygges. For eksempel, huset eller lejligheden du bor i startede som en blueprint. Du kan bruge gratis ressourcer til at simulere en 3-D billede af en struktur, en plan angiver. Andre frigøre ressourcer har værktøjer til at gøre blueprints selv synes 3-D. Gør 3-D tegninger giver en introduktion til at skabe grundplaner til hjemmet tilføjelser eller renoveringer. Det er også en måde at lære den kunstneriske evnen til at skabe illusionen af ​​3-D-formen på en 2-D overflade.

Instruktioner

Brug en Design Application

1 Åbn startsiden af ​​en gratis online design applet, hvis værktøjer vende blueprints i 3-D billeder af strukturen specificeret af tegningerne. Eksempel applets omfatter Homestyler, Floorplanner og Lille Blå printer.

2 Følg applet s prompter indtil sin tegning lærred og værktøjspaletten vises.

3 Træk ikoner til vægge, inventar eller andre komponenter fra paletten på tegningen lærred. Paletten er placeret til højre for tegningen lærred.

4 Tryk på 3-D knap eller Tab for at fuldføre 3-D billede baseret på blueprint. Homestyler og Floorplanner begge har knapper mærket "3D" over tegningen lærred. Små Blå printerens 3-D-funktionen er under fanen "Isometrisk".

5 Klik på applet knap "Udskriv" for at udskrive 3-D billede, du foretaget fra blueprint. Små Blå printer print funktion er under fanen "Udskriv". Homestyler print funktion er under dens menuen "Filer", og Floorplanner print funktion er tilgængelig via printerikonet til højre og over tegningen lærred.

Lav et billede af et Blueprint vises at være 3-D

6 Læg en plan billede på Windows Paint. Du kan finde blueprints på websteder som kunstneren Thomas Suurland, The Blueprints eller Williams College.

7 Tryk på "Ctrl-W" for at opdrage den skævhed og dimensionering dialogboksen. Du vil forvrænge billedet, som vil gøre det ser forkortet. Forkortning er et optisk fænomen, der gør objekter vises kortere, når set fra indirekte synsvinkler. Forkortning skaber illusionen af ​​tre dimensioner.

8 Skriv "30" for både horisontale og vertikale skew tekstbokse og tryk på "OK" for at udføre skew. Dette afslutter forkortning af blueprint. Du vil nu tilføje en skygge at intensivere 3-D effekt.

9 Klik på ikonet med den stiplede linje rektangel i venstre værktøjslinjen for at vælge den rektangulære markeringsværktøj.

10 Træk en markering regionen omkring den skæve blueprint tryk derefter på "Control-C" for at kopiere billedet til klippebordet.

11 Åbn en ny forekomst af Paint, tryk derefter på "Control-V" for at indsætte skæv billede.

12 Klik squat "L" -formet polygon værktøj, som er det andet ikon fra knappen i højre kolonne i venstre værktøjslinje. Klik på ikonet nederste mest rektangel i venstre værktøjslinje til at angive du ønsker polygonen der skal besættes.

13 Klik på den sorte firkant i farven værktøjslinjen oven på lærredet at angive, at du ønsker skyggen at være sort.

14 Klik på tre af de fire punkter i den indsatte blueprint to eksemplarer, i en med eller mod urets retning. Dobbeltklik på den fjerde punkt for at afslutte det skraverede polygon, der repræsenterer blueprint skygge.

15 Tryk på "Ctrl-V" igen for at indsætte den oprindelige forkortet blueprint toppen sin skygge, og fuldføre 3-D blåt print.