Forskellen mellem Swapping & Paging

October 31

Forskellen mellem Swapping & Paging


I computer operativsystemer, bytte og personsøgning henvise til levende data fra en disk drev til en computer centrale hukommelse. Mens begge disse procedurer udrette det samme, de går om det anderledes.

swapping

Swapping giver en computer til at køre hele programmer og manipulere data, der er større end den centrale hukommelse. Operativsystemet første eksemplarer så mange data som vil passe ind i hovedlageret fra disken. Når data fra disken er behov, operativsystemet erstatter et segment af data, der kaldes en side, med den nødvendige information fra disken.

Paging

Paging er, når en computers virtuel hukommelse operativsystem kopierer en lille mængde af sider fra disken til hovedhukommelsen. Når et program kræver en side, der mangler i hovedhukommelsen, de virtuelle operativsystemmiljøer kopierer de nødvendige sider fra disken til hovedhukommelsen og derefter kopierer overflødige sider fra hukommelsen tilbage til disken.

Generel information

Computere, der kører disk operativsystem (DOS) ikke udfører bytte, men de fleste andre gør, herunder Windows og UNIX. Når personsøgning, vises en sidefejl meddelelse, når en ønskede side ikke er i hovedhukommelsen.


relaterede artikler