Sådan udskriver i Visual Basic 6

June 1

Sådan udskriver i Visual Basic 6


Udskrivning i Visual Basic kan være lidt besværlig at sætte op, men når gjort, snørklede er usynlige for brugeren. En Visual Basic kontrol kaldet Common Dialog kontrol indeholder en metode til udskrivning i Visual Basic. Brug kode tilsluttet til denne kontrol vil åbne en dialogboks, hvor brugeren kan vælge bestemte attributter til udskrivning såsom hvilke sider til udskrivning, hvor mange kopier og specifikke egenskaber af den involverede printer.

Instruktioner

1 Opret Printer dialogboksen ved at åbne Visual Basic og vælge "Standard EXE" fra listen over skabeloner, der udbydes til et nyt projekt. Gem det nye projekt skabt med et simpelt navn som "Printer" ved at klikke på "File" og "Save Project som." Enter "Printer" i dialogboksen, der åbnes. Som standard Visual Basic lægger en udvidelse af "VBP." Gem standard "Form1" skabt på samme måde, at klikke på "Gem formular som" og give formen navnet "Printer" så godt.

2 Tilsæt fælles Dialog Kontrol til projektet. Klik på "Project" i menuen øverst på skærmen. Fra drop down listen, skal du vælge "Føj komponenter." Rul ned en meget lang liste, der vises, indtil du ser "Microsoft Common Dialog kontrol 6.0 (SP6). Vælg denne med musen og derefter klikke på "OK".

3 Dobbeltklik på den fælles Dialog kontrol, som nu skal vise i bunden af ​​kontrollen vises i venstre panel på skærmen. Et ikon ligne to nuller med en bar over dem og to prikker en under den anden repræsenterer denne kontrol. Når du kører musen over dette, ordene "CommonDialog" vises.

4 Dobbeltklik "CommandButton" ikonet i venstre panel, repræsenteret ved en lille rektangel. Dette lægger en kommando på formularen. Klik på knappen nu hedder "Command1." I "Egenskaber" liste for denne kontrol til højre, ændre navnet til "cmdPrint". Rul ned indtil du ser "Billedtekst." Ændre navnet på denne til "Udskriv".

5 Type:
Dim FileName, TextLine, BeginPage, EndPage, NumCopies, Orientering, jeg
CommonDialog1.ShowPrinter
BeginPage = CommonDialog1.FromPage
EndPage = CommonDialog1.ToPage
NumCopies = CommonDialog1.Copies
Orientering = CommonDialog1.Orientation
FileName = InputBox ( "Hvad filen skal jeg printe?")
Åbent FileName For Input Som # 1
Gør Mens Not EOF (1)
Linje Input # 1, TextLine
Printer.Print TextLine
Loop
Luk # 1
Ende

6 Test koden ved at trykke på "F5", og derefter klikke på "Udskriv" på formularen. Angiv placeringen af ​​en tekstfil fil på din computer. Dokumentet skal udskrives. Hvis det ikke, gennemgå hver linje kode ovenfor for at sikre, at de er korrekte.


relaterede artikler