Software Vedligeholdelse Procedurer

September 6

Software Vedligeholdelse Procedurer


Hvis forsømt, software vedligeholdelsespraksis blevet lidt ligesom foråret rengøring. Hvert år du finder en ophobning af overskydende ting --- noget af det genanvendelige, og resten af ​​det, ikke så meget. Forskellen ligger i det faktum, at med foråret rengøring et fodboldmyndighedernes holdning er i orden, hvorimod med software vedligeholdelse, mest altid, vil du gøre bedst ikke at vente til foråret.

Aktiver din Antivirus Software og Tænd din pop-up blocker

Brug af antivirussoftware og mest beundrede bedste praksis for at opretholde alle installerede software. Du har brug for real-time intervention, når det kommer til virus, trojanske og sporing forebyggelse cookie og fremmedgørelse. Desuden indstille din internetbrowser til at blokere pop-ups, så du kan beslutte, hvilke af dem til at acceptere, når du lander på en webside.

Opdater din software Når det er tid

Indstil din computer til at downloade og installere automatiske opdateringer, så den modtager de nyeste sikkerhedsrettelser og software forbedringer. Besøg software fabrikanternes websteder for at få de nyeste oplysninger om din specifikke version. Se afsnittet for links til instruktioner om, hvordan du kan udføre denne opgave for både Mac og PC computere Ressourcer.

Inventory softwaren

Fra tid til anden, enten kvartalsvis eller halvårligt, tage til efterretning, at softwaren er installeret på computeren. Du vil blive overrasket over, hvor gammel noget af det er. Du kan også finde nogle programmer, du har ikke engang anvendt i det forløbne år. Omvendt kan du også finde et program eller to til at genoplive.

Hvis du finder en ældre endnu nyttigt program, så tjek for der findes en dublet form --- en, der udfører nøjagtig samme opgave. For eksempel, at have to regnearksprogrammer, når du kun bruge én optager plads på din computer. Så længe du har original disk, information registreringsdatabasen og nøglen kode, kan du geninstallere softwaren senere, hvis du har brug for. Hvis du beslutter at bruge et softwareprogram, du finder under opgørelse, kontrollere producenten for en opdateret version, før du sætter det i fuld sving igen, eller i det mindste kontrollere for sikkerheds- eller funktionsopdateringer.

Fjern alle unødvendige programmer fra din computer, så defragmentere harddisken for at rydde op i eventuelle stumper og stykker tilovers i registreringsdatabasen. Disse foranstaltninger vil også bidrage til at forbedre computerens ydeevne i at hente filer og åbne eksisterende softwareprogrammer.

Godkend softwarelicenser

Sammenlign din nuværende og bruges aktivt software med dens tilsvarende licens; den tid kan have kommet til at forny. Ellers kan visse funktioner i softwaren, især prøveversioner, bliver inaktiveret. Ved at gøre dette, kan du være berettiget til ydelser ville du ellers ikke får, hvis du ikke tage dette vigtige skridt. For eksempel kan du være blandt de første til at lære af nye produkter inden frigivelsen til offentligheden, og du kan også modtage tidlige rabatter.

Opret Software Usage politik

Både virksomheder og enkeltpersoner drage fordel af oprettelse, opdatering og gennemgå en software-politik. Som en slutbruger, vil du finde det nemmere at huske, hvis du allerede har skrevet det ned. Software skabelse og overholdelse politik spiller også en central rolle for virksomheder fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Uautoriseret downloadede software kan frigive virus og bringe netværket. Derudover, når medarbejdere har den nødvendige software i henhold til politik at gøre deres job, programmer bliver lettere for teknologi afdeling til at administrere.


relaterede artikler